iPhone 12-evenemang hålls i oktober

Apple höll ett sitt årliga höstevenemang den 15 september med titeln “Time Flies”. Företaget tillkännagav ny iPad- och Apple Watch-hårdvara. Tidigare har företaget alltid släppt nya flaggskepps iPhones för året i september månad. Men i år har företaget rapporterat en liten försening i lanseringen av iPhone.

KGI Securities-analytiker Ming-Chi Kuo och ökända läckare som Jon Prosser rapporterade försenad lansering av 2020-iPhones redan i mars 2020. Enligt rykten kommer Apple att lansera sin nya iPhone-serie i oktober månad i år – en liten förändring jämfört med tidigare år.

IPhone 12 – som det hänvisas till på internet – kommer enligt uppgift i fyra olika versioner. Den billigaste iPhone-versionen kommer att vara den vanliga iPhone 12 med en 5,4-tums skärm. Den dyraste iPhone 12 kommer enligt uppgift att vara iPhone 12 Pro Max med en massiv 6,7-tums skärm.

Det mest kontroversiella ämnet kring iPhone 12 är den enligt uppgift “diken” strömadaptern i lådan. iPhones har alltid levererats med en power brick i lådan men det kan förändras i år. Apple kommer enligt uppgift att ange miljöskäl för att inte inkludera en nätadapter i lådan.

Apple har redan tagit bort kraftstenen från de nya Apple-klockorna. Alla nya smartklockor från Apple från och med nu innehåller inte en USB-adapter som de alltid har gjort. Den första versionen av Apple Watch släpptes 2015 och sedan dess har varje iteration levererats med en nätadapter.

Att inte leverera en nätadapter är en stor förändring. Det tar definitivt lite tid för vissa användare att anpassa sig till en ny shoppingupplevelse. Köpare som inte redan har laddare kommer sannolikt att ha svårt. Det kommer inte att bli ett stort besvär om Apple byter iPhone-laddningsport från blixt till USB-C.

Relaterade Artiklar

Back to top button