iPhone 11 handlar om den fyrkantiga kamerabumpen

iPhone 11 handlar om den fyrkantiga kamerabumpen

Apple har inte kunnat hindra nya iPhone-mönster frÄn att lÀcka före en lansering i flera generationer nu, med iPhone-hÀndelserna som bara bekrÀftar vad vi redan visste. I Är ser det ut som att Apple kommer att bekrÀfta att iPhone 11 Àr mer av samma sak, men med tillÀgget av en ovanlig fyrkantig kamerabump pÄ baksidan av telefonen.

Vi har hört rykten om en kamerauppgradering pÄ iPhone ett tag nu, med lÀckta fallformar tillbaka i maj vilket tyder pÄ en fyrkantig kamerabump. Nu, som 9To5Mac rapporterar, lyckades YouTuber MKBHD fÄ tag pÄ dummy-modeller av alla tre iPhone 11-telefonerna och hans video visar oss hur dÄlig eller bra beroende pÄ din smak, den fyrkantiga kamerabumpen ser ut.

Vad du ser Àr den pÄstÄdda iPhone 11, iPhone 11 Max och iPhone 11R, med bÄde 11 och 11 Max med tre bakre kameralinser inklusive en ny ultra-vidvinkelobjektiv. IPhone 11R Àr budget-iPhone, som offrar en lins för att nÄ en lÀgre prispunkt, men behÄller samma storlek kamerabump med blixten pÄ en annan plats.

Oavsett vad du tycker om den nya kamerainstÀllningen pÄ baksidan av telefonen, om dessa dummy-modeller Àr den slutliga designen, Àr det mer av samma sak frÄn Apple. Den enda mÀrkbara visuella skillnaden Àr kamerabumpen. IPhone 11 behÄller samma design, samma layout, samma hack, samma brist pÄ USB-C och troligen samma prissÀttning.

Vad vi kan förvÀnta oss under huven Àr en snabbare processor, snabbare sensorer inuti hacket och iPhone blir en Ànnu mer imponerande ersÀttning för digitalkameran. Om bilder inte Àr ditt fokus och du Àger en iPhone XS eller XS Max (555,98 $ pÄ Amazon Canada), kan valet att uppgradera bara komma ner till designen.

Eftersom designen mestadels Àr densamma och den nya fyrkantiga kamerabumpen kommer att dela Äsikter, kan mÄnga iPhone-Àgare vÀlja att hÄlla fast vid sin iPhone XS och vÀnta pÄ iPhone 12. Det skulle inte vara bra nyheter för Apple som redan drabbats av iPhone-försÀljningen förra Äret tyder pÄ att vi har nÄtt toppen pÄ iPhone. Apple beslutade ocksÄ att inte dela försÀljningssiffror lÀngre var mycket talande.

ÖvervĂ€ger du en iPhone-Ă€gare en uppgradering till iPhone 11 senare i Ă„r? Vad tycker du om den fyrkantiga kamerabumpen?