iPhone 11-fodral föreslÄr stöd för Apple Pencil

iPhone 11-fodral föreslÄr stöd för Apple Pencil

Det finns mÄnga rykten om vad nÀsta iPhone kommer att ge, oavsett om det Àr en fyrkantig kamerabump eller att ta bort 3D-touch. Nu föreslÄr ett fodral utformat för Apples överhÀngande iPhone-modelluppdatering att iPhone 11 kommer att lÀgga till stöd för Apple Pencil.

Webbplatsen för fodertillverkaren Olixar listar ett fodral för “iPhone 11 Pro” med “den extra bekvĂ€mligheten med en Apple Pencil-fodral.” För nĂ€rvarande Ă€r den senaste Apple Pencil bara kompatibel med 12,9-tums och 9,7-tums iPad Pro-modellerna, sĂ„ att ha en hylsa för den i ett iPhone-fodral Ă€r inte mycket meningsfull om du inte kan anvĂ€nda den med din smartphone ocksĂ„.

Förekomsten av Àrendet, som för nÀrvarande Àr tillgÀngligt för förbestÀllning, garanterar dock inte en funktion. Olixar kanske bara reagerar pÄ rykten nÀr de kommer ut, eftersom tillverkare ofta bygger prototyper baserat pÄ lÀckor relaterade till storlek och funktioner.

Eftersom de nya iPhonerna förvÀntas ha samma storlek som befintliga XS, XS Max och XR, krÀvs en mindre penna. Den nuvarande Apple Pencil Àr 6,9 tum lÄng, medan XS Max (555,98 $ pÄ Amazon Canada) Àr 6,2 tum lÄng. Alternativet Àr naturligtvis en större iPhone 11 Pro-modell som avslöjas nÀsta mÄnad.

Att lÀgga till Apple Pencil-stöd till iPhone skulle sÀkert tillÄta Apple att konkurrera med Galaxy Note 10 och dess S-penna. Om inget annat, skulle det ge Apple en annan funktion att marknadsföra inför minskande iPhone-försÀljning, samtidigt som det erbjuder ett nytt sÀtt att sÀlja fler Apple-pennor.