iPhone 11-fodral föreslår stöd för Apple Pencil

Det finns många rykten om vad nästa iPhone kommer att ge, oavsett om det är en fyrkantig kamerabump eller att ta bort 3D-touch. Nu föreslår ett fodral utformat för Apples överhängande iPhone-modelluppdatering att iPhone 11 kommer att lägga till stöd för Apple Pencil.

Webbplatsen för fodertillverkaren Olixar listar ett fodral för “iPhone 11 Pro” med “den extra bekvämligheten med en Apple Pencil-fodral.” För närvarande är den senaste Apple Pencil bara kompatibel med 12,9-tums och 9,7-tums iPad Pro-modellerna, så att ha en hylsa för den i ett iPhone-fodral är inte mycket meningsfull om du inte kan använda den med din smartphone också.

Förekomsten av ärendet, som för närvarande är tillgängligt för förbeställning, garanterar dock inte en funktion. Olixar kanske bara reagerar på rykten när de kommer ut, eftersom tillverkare ofta bygger prototyper baserat på läckor relaterade till storlek och funktioner.

Eftersom de nya iPhonerna förväntas ha samma storlek som befintliga XS, XS Max och XR, krävs en mindre penna. Den nuvarande Apple Pencil är 6,9 tum lång, medan XS Max (555,98 $ på Amazon Canada) är 6,2 tum lång. Alternativet är naturligtvis en större iPhone 11 Pro-modell som avslöjas nästa månad.

Att lägga till Apple Pencil-stöd till iPhone skulle säkert tillåta Apple att konkurrera med Galaxy Note 10 och dess S-penna. Om inget annat, skulle det ge Apple en annan funktion att marknadsföra inför minskande iPhone-försäljning, samtidigt som det erbjuder ett nytt sätt att sälja fler Apple-pennor.

Relaterade Artiklar

Back to top button