iPad Air (2019), iPad Mini 5 Gå med i Apples renoverade uppställning

Handlar du en surfplatta? Ignorera inte Apples renoverade iPad-enheter. Du får ett helt nytt exteriör, och den interna hårdvaran genomgår betydande tester för att möta prestationsförväntningarna. Det är en enkel metod att spara pengar på en topprankad surfplatta från Apple.

Flera nya och gamla iPad-modeller finns tillgängliga, men två av de senaste modellerna utelämnades fram till idag. Både iPad Air (2019) och iPad Mini 5 säljs nu av tillverkaren som renoverade i nästan alla konfigurationer. Välj bara modell, lagringskapacitet, färg och anslutning. Rabatter går upp till $ 100 på vissa konfigurationer.

Apples renoverade produkter är lika nya som du hittar någonstans. När det gäller iPad ser en renoverad enhet sitt yttre skal bytas ut. Så det verkar faktiskt orört på utsidan.

När batteriet också byts ut, bör alla renoverade enheter köras så länge som nya enheter på en enda laddning. Apple lovar batteriets livslängd hela dagen med sin iPad-linje. Renoverade iPad-enheter placeras sedan i en vit låda med alla handböcker och tillbehör inför leveransen.

Renoverade enheter är också berättigade till AppleCare +. Kunder får ett års garanti med sina inköp, men Apple kommer att förlänga täckningen över två år för $ 69 eller $ 3,49 per månad. Det tar också hand om två incidenter av oavsiktlig skada.

Lager av den renoverade iPad Air (2019) och iPad Mini 5 kommer att förändras ständigt. Om den specifika konfigurationen du är intresserad av försvinner, vänta några dagar eller veckor. Apple kommer att leverera igen, och då är du beredd att dra avtryckaren på en surfplatta som sparar pengar. Så kolla vad Apples säljer, men håll också koll på vad tredje parts säljare erbjuder genom andra återförsäljare.

Relaterade Artiklar

Back to top button