Intuit QuickBooks Live ansluter smÄ och medelstora företag till bokförare

Intuit QuickBooks Live ansluter smÄ och medelstora företag till bokförare

Finansiell programvaruleverantör Intuit tillkÀnnagav sin nya QuickBooks Live Bookkeeping-tjÀnst idag pÄ QuickBooks Connect 2019-konferensen i San Jose, Kalifornien. TjÀnsten börjar rulla ut idag och ge abonnenter tillgÄng till ett virtuellt och on-demand nÀtverk av förskÀrmade bokföringspersonal. Intuits mÄl Àr att erbjuda QuickBooks Live Bookkeeping till smÄ och medelstora företag (SMB) som för nÀrvarande inte Àr anslutna till en revisor, bokhÄllare eller Intuit ProAdvisor.

“Med tanke pĂ„ vĂ„r kundinformation var endast 60 procent av de smĂ„ företagen pĂ„ QuickBooks anslutna till en revisor”, sĂ€ger Ted Callahan, QuickBooks Live Offering Leader pĂ„ Intuit. “Det Ă€r dubbelt sĂ„ sannolikt att företag med revisorer lyckas Ă€n de utan en. Fyrtio procent av anvĂ€ndarna som inte hade bokförare sa att de behövde hjĂ€lp men inte var sĂ€kra pĂ„ var de skulle börja. Prata med bokförare blev det uppenbart att de hade problem med att hitta och behĂ„lla kunder. Den genomsnittliga bokföraren kan bara lĂ€gga till cirka fyra nya kunder per Ă„r. “

Med tanke pĂ„ den stora marknadsandelen som Intuit QuickBooks-plattformen har, har företaget en unik kraftfull position för att ansluta programvara för smĂ„ företag med bokförda bokförare och revisorer. “Vi sĂ„g att detta Ă€r ett djupt tillfĂ€lle att lösa bĂ„de SMB och bokhĂ„llarens sidor av problemet.” Sa Callahan.

QuickBooks Live Bookkeeping Interface

Ansluta smÄ och medelstora företag med betrodda bokförare

Enligt Intuits forskning börjar mÄnga smÄ och medelstora företag med Àgare som Àr villiga att hantera alla redovisningsuppgifter. Men dessa Àgare inser snart att deras tid Àr bÀttre fokuserad pÄ att driva sin verksamhet. Callahan förklarade att Àven om mÄnga SMB-Àgare inser att de behöver hjÀlp med ekonomi, Àr mÄnga osÀkra pÄ vart de ska leta.

För att para ihop smÄ och medelstora företag med lÀmpliga bokförare börjar QuickBooks Live Bookkeeping med att stÀlla anvÀndare flera frÄgor som rör deras omedelbara behov. Detta hjÀlper QuickBooks Live Bookkeeping att förstÄ företagets krav, vilket Àr hur det kan matcha dem med lÀmpliga bokförare.

“Vi frĂ„gar dem vad deras omedelbara behov Ă€r. Vi ber dem ocksĂ„ att börja ladda upp en del av deras uppgifter som skatteregistreringar eller senaste kontoutdrag sĂ„ att vi kan förbereda bokföraren före det första mötet,” förklarade Callahan.

Under det första samtalet sa Callahan att bokföraren som utsetts till punktperson kan lÀgga fram en personlig plan baserad pÄ företagets nuvarande och nÀrmaste behov. Han sa att ett bokföringsteam för en typisk klient kommer att innehÄlla fyra till fem bokförare som kan hoppa in för att hjÀlpa till att knÀcka större redovisningsuppgifter. Med QuickBooks Live Bookkeeping paras smÄ och medelstora företag med ett kompatibelt bokföringsteam pÄ nÄgra minuter tack vare vad Intuit sÀger Àr en artificiell intelligens (AI) -motor som hjÀlper till att styra urvalsprocessen.

Kunder interagerar med bokföringspersonen i QuickBooks Live Bookkeeping-tjÀnsten genom en praktisk enkelriktad videokonferenslösning (se skÀrmdump nedan). SmÄ och medelstora företag fÄr se sin bokhÄllare men bokförare fÄr inte se sina kunder. QuickBooks Live Bookkeeping tillÄter smÄ och medelstora företag och deras bokförare att vara pÄ samma sida nÀr de gÄr igenom redovisningsdokument tillsammans. Dessa live-möten Àr ett utmÀrkt tillfÀlle för bokförare att chima in med alla insikter eller problem som kan hjÀlpa smÄ och medelstora företag att gÄ vidare.

QuickBooks Live Dashboard Bookkeeper

QuickBooks Live Bookkeeping börjar pÄ $ 235 per mÄnad för smÄ och medelstora företag med upp till $ 25 000 i mÄnatliga utgifter i dess bokföringsnivÄ med lÄg volym. Ett bokföringsnivÄ med medelvolym kostar $ 435 per mÄnad och rymmer smÄ och medelstora företag som har mellan $ 25,001 och $ 150 000 i mÄnatliga utgifter. Ett bokföringsnivÄ med hög volym kostar $ 635 per mÄnad och passar smÄ och medelstora företag med $ 150,001 eller mer i mÄnatliga kostnader. TjÀnsten Àr tillgÀnglig för USA-baserade Intuit-kunder som matchas med USA-baserade bokförare.

Blanda expertis inom finansiell teknik och redovisning

Att lita pÄ nÄgon revisor med kritisk finansiell information Àr ett hinder som mÄnga smÄ och medelstora företag stÄr inför. Det kan ta mÄnga veckor för smÄ och medelstora företag att söka, intervjua och anstÀlla en bokförare eller ett bokföringsföretag som passar deras behov. QuickBooks Live Bookkeeping kan ansluta smÄ och medelstora företag med en matchande revisor pÄ bara nÄgra minuter.

Intuit förstod att smĂ„ och medelstora företag kan ha reservationer med att interagera med bokförare över internet och utformade olika kontroller för att sĂ€kerstĂ€lla sĂ€kerhet och förtroende. “Vi tar bokhĂ„llarna vidare som Intuit-anstĂ€llda,” sa Callahan. “De genomgĂ„r en grundlig granskningsprocess. Det finns ett ProAdvisor-certifieringsprogram som de behöver genomföra för att kvalificera sig.”

Kunderna fÄr ett sÀtt att leverera direkt feedback i QuickBooks Live Bookkeeping-grÀnssnittet. De uppmanas ocksÄ att delta i olika undersökningar för att mÀta deras tillfredsstÀllelse med bÄde tjÀnsten i allmÀnhet och deras nuvarande bokföringsteam. Intuit avslöjar inte antalet bokförare de har anstÀllt för tjÀnsten.

Intuits framgÄng med sin TurboTax Live Bookkeeping-lösning, som gör det möjligt för kunder och skatteförberedare att interagera i realtid, hjÀlpte den att lÀgga grunden för QuickBooks Live Bookkeeping. Andra kontroller frÄn Intuits sida inkluderar övervakning av videoströmmarna för att sÀkerstÀlla att individerna de anlitade Àr samma som dyker upp för att göra jobbet.

“Vi har en” Your Books Done Right “-garanti, vilken [puts] vĂ„rt namn bakom allt vi gör. Om det nĂ„gonsin uppstĂ„r ett fel kommer vi att korrigera det gratis, sĂ€ger Callahan. Enligt Intuit Ă€r rĂ€tt blandning av finansiell teknik och expertis hos erfarna bokförare och revisorer en solid kombination som kan hjĂ€lpa smĂ„ och medelstora företag att lyckas i affĂ€rer.