Intervju med Esports ledare Che Chou utforskar lagets arbete – Hearthstone

En intervju med Hearthstones Esports-ledare Che Chou har just publicerats på spelets officiella blogg.

Chou och hans team arbetar på Hearthstone Championship Tour (HCT) och Hearthstone Global Games (HGG) -händelserna, och intervjun går in i en liten detalj om vad som går in i att göra dessa turneringar till en framgång.

Du kan läsa hela intervjun på den officiella Hearthstone-webbplatsen, men vi har belyst några av de viktigaste punkterna nedan.


Det finns tio personer som arbetar med Chou i Hearthstone Esports-teamet. Om du vill gå med dem anställer de för 2018! Att låta spelare förbjuda hjältar i match-ups har gjort spelet mer balanserat och konkurrenskraftigt. Det är också roligare för tittarna eftersom det finns större klassrepresentation. Däcklistor offentliggörs före turneringar så att deltagarna kan planera bättre och beräkna procent. Detta sätter fokus på skicklighet snarare än ren underhållning. Offline, ansikte mot ansikte, organiserat socialt spel är mycket viktigt för Hearthstones framtid som Esport, och Chou vill se större investeringar i Hearthstone Championship Tour (HCT) Major Circuit.

Det har tagit ett tag för Hearthstones e-sportscen att komma av marken, och ett antal olika format har utforskats för spelets officiella turneringar genom åren. Saker har förbättrats mycket under de senaste 12 månaderna, dock med ett antal populära professionella och offentliga access-turneringar har etablerat sig.

Du kommer att kunna få din nästa bit av konkurrenskraft på BlizzCon 2017, som startar på bara några veckor från och med nu på fredagen den 3 november.

Relaterade Artiklar

Back to top button