Insta360 ger One R Convertible Action Camera till CES

Insta360 ger One R Convertible Action Camera till CES

Insta360 har etablerat sig som en branschledande inom sfÀrisk avbildning, med en rad innovativa produkter som strÀcker sig frÄn den konsumentvÀnliga OneX-sfÀriska kameran hela 15.000 $ Titan, en 11K sfÀrisk kamera byggd för studior och pro-grade VR-inspelning.

CES 2020 Bug Art

Men flash-in-the-pan 360-graders videoklippet har passerat. De senaste 360-graders konsumentmodellerna – som Insta360s egen OneX och rivaliserande GoPros Max – fokuserar pĂ„ att utnyttja sfĂ€risk videoinspelning för mer traditionell 16: 9-flatutmatning.

Men kvaliteten lider lite. Video som tagits pÄ detta sÀtt ser mer ut som 1080p Àn 4K efter att du har beskurit och valt din ram. Det ger dig ett val att göra nÀr du handlar: fÄ en traditionell 16: 9-actionkamera med 4K-videokvalitet, eller gÄ 360-gradersvÀgen och fÄ mer frihet att manipulera dina bilder till en viss skÀrpa.

Insta360s nyaste kamera, One R, lovar att leverera det bÀsta av bÄda. Den erbjuder utbytbara linsmoduler sÄ att du kan vÀlja om du vill anvÀnda den som en traditionell actionkamera eller en 360-gradersmodell, och erbjuder ocksÄ en premium 1-tums sensormodul med Leica-certifierad optik.

Oavsett vilken modul du anvÀnder Àr One R vattentÀt till 5 meter och stöder röstkommandon. Den lilla LCD-pekskÀrmen kan vÀnda i bÄda riktningarna sÄ att du kan konfigurera kameran sÄ att den kan skjuta resten av vÀrlden eller peka inÄt för selfievloggvideor.

Det krÀvs viss montering. För att vara modulÀr mÄste komponenterna anslutas och bindas ihop med den medföljande monteringsfoten.

Insta360 One R

NÀr du anvÀnder 360-gradersmodulen kan du se bilder frÄn valfri vinkel i realtid pÄ skÀrmen, och kameran stöder ocksÄ motivspÄrning nÀr du fotograferar 360, sÄ att du kan hÄlla fokus pÄ ett visst objekt eller en person, Àven som det rör sig.

One R kommer att sÀljas i nÄgra olika konfigurationer. Den lÀgsta inresepunkten Àr $ 299,99, vilket ger dig standard 4K action-kameramodulen och allt du behöver för att köra den.

Om du vill lÀgga till 360 graders fÄngst kan du gÄ upp till One R Twin Edition, som inkluderar standard 4K-kamera samt 5,7K Dual-Lens 360-kamera för 479,99 USD.

Den Leica-certifierade kameramodulen Àr den dyraste. Den tar 16: 9-bilder med 5,3 K upplösning vid 30 fps och 4K-kvalitet med upp till 60 fps, alla med en stor 1-tums sensor. Det kostar 549,99 dollar.

Om du Àr intresserad av One R Àr den redan tillgÀnglig att bestÀlla.