Innovationer har inga gränser: Puma säljer strumpor för spelare för att förbättra komforten

Strumpa för passionerade spelareStrumpa för passionerade spelare

Den kända tillverkaren av sportkläder har kommit med en nyhet som kommer att locka många passionerade spelare. Ovanliga strumpor Aktivt spelskor från Puma ger bättre komfort, vilket sedan bidrar till bättre resultat.

Puma ber om strumpor i Europa 90 euro. Gå bara till den officiella e-butiken, klicka på den slovakiska flaggan och fyll bara i vagnen. Så det verkar som slovaker också kan handla. Det finns två leveransmetoder – klassisk eller express. Den första är gratis (varar 2 till 4 dagar), medan den andra (nästa dag) måste betalas extra mindre än 10 euro.

Active Gaming Footwear är gjord för att ge potentiella användare en högre komfortnivå. Nyhetens struktur är utformad med avseende på för benrörelser som utförs när du använder konsolen eller datorn och dess flexibla material de kan anpassa sig till fotens form. Därför bör användaren inte pressas någonstans.

Som han skriver TechSpot, Puma tjänade till och med oss ​​speciellt ännu tidigare fåtölj för älskare av spelkonsoler, där du kan lagra föraren vid behov. Så det här är inte hennes allra första skott i den alltmer lukrativa spelindustrin, som lockas av mer och mer kända tillverkare från hela världen.

Relaterade Artiklar

Back to top button