Infinix Hot 10 med Helio G70 CPU, 6 GB RAM, 128 GB lagring och 5020 mAh b …

Jultiden är precis runt hörnet i Indien och den Kina-baserade Transsion-gruppen lyfter upp sin senaste lansering, Infinix Hot 10-smarttelefonen. Det senaste i Hot-serien av telefoner kommer med flera godsaker som en stor skärm, stöd för fyrkamera, ett stort batteri samt en kraftfull Helio G70 oktakärnprocessor. Allt detta samtidigt som de prissätts konkurrenskraftigt till bara Rs. 9999.

Processor, minne och lagring

Det första som fångar ögat är 6,78-tums HD + IPS-skärm som ger ett imponerande förhållande mellan skärm och kropp på 91,5 procent. Telefonen har också ett 2,5D böjt glas längs fram- och baksidan som bidrar till dess visuella tilltalande. På andra sidan ligger MediaTek Helio G70-chipsetet som fungerar i samarbete med en Arm Mali-G52-klass GPU som har en maxhastighet på 820 MHz.

Vidare finns det 6 GB DDR4 RAM ombord tillsammans med 128 GB lagringsutrymme, något som skiljer telefonen från dess konkurrens med tanke på det prisklass som telefonen är placerad i. Du kan också fördubbla lagringen med hjälp av microSD-kort. Det behöver inte sägas att ovanstående kombination möjliggör klassledande prestanda samtidigt som det också möjliggör anständiga nivåer av spel, något som är ganska nytt i det prisklass det finns tillgängligt på.

Kamera

Som redan nämnts kommer den nya Infinix Hot 10 med stöd för fyrkamera som består av en 16 MP AI-primär sensor. Kameran har också en stor bländare f / 1,85 och kompletteras med ett par 2 MP-sensorer för djupmappning och makrofotografering. Sedan finns det en sensor med svagt ljus, vilket leder till bättre bilder varje gång i varierande ljusförhållanden. Hjälp till det är fyrdioden blinkar telefonen kommer med. Framsidan får en 8 MP f / 2.0-sensor för selfie-bilder samt en dubbel LED-blixt.

De olika kameralägen som telefonen stöder inkluderar Super Night Mode, Document Mode, Custom Bokeh, AI HDR, AI 3D Beauty, Panorama, AR Animoji, AI 3D Body Shaping. Den främre selfie-kameran stöder också olika lägen som AI HDR, AI Portrait, AI 3D Face Beauty, WideSelfie, AR Animoji.

Andra funktioner

Den andra höjdpunkten i telefonen är dess 5020 mAh-batteri och stöds av en 18 W snabbladdare som kan fylla på batteriet på bara 2 timmar och 30 minuter. Telefonen har också DTS-HD Surround Sound som gör det till en ganska underhållningsenhet också. Sensorerna ombord inkluderar ett bakmonterat fingeravtryck, omgivande ljus, G-sensor, närhet, gyroskop, e-kompass.

Pris och tillgänglighet

Telefonen finns i en enda 6 GB / 128 GB mdel till ett pris av Rs. 9999 och kan köpas från Flipkart under evenemanget Big Billion day. Håll dig uppdaterad om lanseringserbjudanden också. Färgalternativen inkluderar Moonlight Jade och Obsidian Black.

Relaterade Artiklar

Back to top button