Infinity Blade kan återvända till Fortnite: Battle Royale i ett begränsat tidsläge

Ett av de mest kontroversiella vapen i Fortnite: Battle Royale historia kan komma tillbaka till spelet mycket snart, enligt en läcka nyligen.

Ett Twitter-konto med namnet Lucas7Yoshi_, som har varit en konsekvent källa till dataminerade Fortnite innehåll, har hittat ett begränsat tidsläge i spelfilerna: “Blades.”

Lite information hittades i filerna, även om det verkar som att Infinity Blade kommer att vara en viktig del av läget. Epic lade till svärdet, som var det första av Fortnite’s Mytisk vapenklass den 11 december i 7.01-uppdateringen. Det tog lite tid för spelare att upptäcka vapnets överdrivna kraft och påpeka dess brister.

Epic instämde i spelarens påstående att det var överväldigat och sa att det hade “trasslat” genom att lägga till Infinity Blade, snabbt valv det den 14 december. Utvecklaren sa också att det skulle omvärdera Mythic-klassen.

Relaterat: Infinity Blade ses i Fortnite en dag efter att ha valvats

Detta verkar inte betyda att Infinity Blade och de framtida mytiska föremålen är borta för alltid. Denna LTM kan vara ett annat sätt för Epic att rulla ut sina nya idéer utan att irritera spelarna i de vanliga spellistorna eller tävlingarna.

Infinity Blade som lagts till i alla spellistor var ett misstag, men en LTM som kretsar kring hand-till-hand-strid kanske inte är en dålig idé för Epic och framtiden för Fortnite: Battle Royale.

Om läckan är sant är det troligt att spelare kommer att se LTM läggas till inom de närmaste veckorna. De 14 dagarna av Fortnite evenemang, som innehåller gamla och nya begränsade tidslägen, börjar den 19 december och skulle vara en förväntad ankomsttid.

Relaterade Artiklar

Back to top button