Indiegogo: KOBRA Flash Modifier

Om du missade den mycket framgångsrika Kickstarter-kampanjen för KOBRA-flashmodifieraren kan du dra nytta av deras andra kampanj och spara pengar på Indiegogo.

Du kan besöka Indiegogo nu för att lära dig mer om KOBRA Flash Modifier, pressmeddelandena är efter pausen.

Läs mer om KOBRA Flash Modifier

PRESSMEDDELANDE:

KOBRA Flash Modifier Ger fotografer exceptionell design och funktion på Kickstarter

KOBRA tar en bit på flashmodifieringsmarknaden med en omstart på Kickstarter som erbjuder en attraktiv design och pris

Irvine, Kalifornien Red Tusk, LLC. tillkännagav relanseringen av deras KOBRA Flash Modifier på Kickstarter med exklusiva funktioner och konkurrenskraftiga priser.

De KOBRA designades för att ge fotografer en effektiv modifierad blixtlösning som är lätt, flexibel och med en elegant design. Professionell fotograf, Paul McKelvey, tänkte idén till KOBRA genom hans besvikelse på den nuvarande marknaden. McKelvey sa, ”Jag har använt alla de” modifierare på kamerans blixt ”som är tillgängliga och har varit missnöjda med resultaten. Jag bestämde mig för att sluta klaga och göra mitt eget. ”

Den nya Kickstarter-kampanjen inkluderar det förbättrade KOBRA Band, en högkvalitativ, flexibel silikon som inte påverkas av höga eller låga temperaturer. Den nya designen har ventilationshål som gör att luft kan cirkulera över blixthuvudet och förhindra överhettningspotential.

Red Tusk, LLC. tog lärdomarna från deras första kampanj till hjärtat. Tillverkningen i USA resulterade i ett orealistiskt finansieringsmål. Under sin forskning och design hittade de en erfaren tillverkningsanläggning som specialiserat sig på kiselgjutning av hög kvalitet som skulle tillgodose alla deras behov till en lägre kostnad.

Som ett resultat kommer stödare att hitta bättre priser jämfört med föregående kampanj. Förbeställningar för KOBRA Flash Modifier börjar vid $ 38, en 25% rabatt på försäljningspriset.

Red Tusk, LLC. är övertygad om att KOBRA kommer att vara en viktig del av ett fotograferingspaket. “Skönheten i KOBRA är att det ger användaren möjlighet att kontrollera ljuset, förklarar McKelvey. ”Du kan fokusera på att fånga ögonblick

snarare än att leta efter tak eller väggar för att studsa av. De KOBRA ger dig ett resultat av hög kvalitet, oavsett vilka ljusförhållanden du befinner dig i. ”

Besök KOBRA Flash Modifier Indiegogo-sida för att förbeställa och lära dig mer om produkten. Kampanjen pågår till 9 juni 2018. För mer information, maila [email protected]

Relaterade Artiklar

Back to top button