Imgur lanserar Melee Gaming App

Imgur lanserar Melee Gaming App

Vi verkar titta pÄ spel lika mycket som vi spelar dem nu, sÄ Imgur bestÀmde sig för att omfamna spelpubliken och erbjuda dem en ny app för att diskutera och titta pÄ spel.

Som TechCrunch rapporterar heter den nya appen Melee, och den Ă€r redan tillgĂ€nglig att ladda ner och börja anvĂ€nda frĂ„n App Store. Imgur beskriver det som ett sĂ€tt att “HĂ„ll dig uppdaterad om de senaste recensionerna, videoklippen och trendiga memes i spelvĂ€rlden medan du upptĂ€cker nya spel att spela och nya spelare att följa.”

Melee försöker spela det ekosystem som omger spel. XP kan tilldelas innehĂ„ll, vilket gör det möjligt att “nivĂ„era upp” och eventuellt komma in i Trending-strömmen. Om nĂ„got trender ser alla som anvĂ€nder Melee det, men samtidigt kan du vĂ€lja att begrĂ€nsa ditt innehĂ„ll till de specifika spelen du Ă€r intresserad av och spelarna som spelar dem.

Imgur försöker helt klart skapa ett utrymme för sig sjĂ€lv pĂ„ den trĂ„nga spelvisnings- / streamingmarknaden och gör en poĂ€ng att sĂ€ga att Melee inte krĂ€ver att Twitch eller Mixer ska fungera. Du kan ladda upp dina egna spelvideor och bilder, och anvĂ€ndarna uppmuntras att dela sina egna lĂ€nkar och ha “textbaserade diskussioner” i appen.

Imgur grundare och VD Alan Schaaf förklarar, “Spelare tar stĂ€ndigt inspelningar och skĂ€rmdumpar av spelen de spelar … Men vi fann att det inte finns nĂ„gon plats för spelare att dela dessa klipp. Vi vill ge dessa höjdpunkter ett hem. Imgur Ă€r intresserad av att bygga saker som Internet vill ha. “

Vi kan förvĂ€nta oss att Android-versionen av Melee lanseras under första kvartalet 2020. De som föredrar att konsumera sitt spelinnehĂ„ll pĂ„ datorer kommer gĂ€rna att höra att Imgur kommer att lansera en version för skrivbordet, men det Ă€r inte sĂ€ger nĂ€r Ă€n bortom “sĂ„ smĂ„ningom.”