iMac med 10: e generationens Intel-chips som släpps i augusti, säger Prosser

Apple uppdaterade senast designen av iMac 2012 genom att minska maskinens tjocklek. Sedan dess har iMac fått mindre uppdateringar som en förbättrad skärm och de uppenbara interna uppgraderingarna.

IMac är en av de bästa stationära datorerna – inte bara i allt-i-ett-kategorin. I flera år hade iMac den högsta kundtillfredsställelsen och företaget utsåg det som det första skrivbordet i USA. Apple har dock inte uppdaterat maskinen regelbundet i flera år nu.

Sedan början av året har Apples analytiker och läckare rapporterat om en inkommande iMac men det har inte släppts något från och med juli 2020. Ändå tyder nya rapporter på att företaget planerar att släppa en uppdaterad iMac i augusti.

Senaste Intel-kisel inte Apple-kisel

Den uppdaterade iMac kommer enligt uppgift att ha en liknande design som den nuvarande generationen förutom de nya internt. Det har gått ganska länge sedan Intel släppte sina 10: e generationens chips och iMac är inställd på att ta emot de senaste chipsen.

Årets uppdatering av iMac kommer att vara mindre – små interna uppgraderingar och inget mer. Nästa år kommer enligt uppgift vara en helt annan historia för iMac – en större redesign. Apple meddelade att det snart kommer att flytta hela sin Mac-serie för att använda sitt eget kisel och iMac är enligt uppgift att använda samma nästa år.

Designen på iMac har i stort sett varit densamma sedan 2009, vilket gör den nästan 11+ år nu. Emellertid är designen av iMac fortfarande ikonisk och intressant men det vore trevligt att se en ny färgfärg.

Nästa års iMac kommer enligt uppgift att dike de enorma ramarna på framsidan av iMac. Den nedre hakan kommer troligen också att trimmas kraftigt för att införliva en tunn enhetlig ram runt skärmen – liknande Pro XDR-skärmen.

Relaterade Artiklar

Back to top button