Icecrown Citadel Wing 3: Showdown with the Lich King starttid – Hearthstone

Den tredje och sista vingen av Icecrown Citadel – platsen för det nya Mission-innehållet som släpptes med expansionen Knights of the Frozen Throne – kommer att släppas i USA om drygt 24 timmar från och med nu. Men när kommer du att kunna ta del av den här slutgiltiga uppgörelsen med Lich King i ditt eget hörn av världen?

Strax före lanseringslanseringen tillkännagav Blizzard att denna sista del av enspelarinnehållet – med namnet Showdown with the Lich King – kommer att starta klockan 10.00 PDT torsdagen den 24 augusti.

I den sista utmaningen måste du besegra Lich King själv. Gör det med alla nio hjältar så låser du till och med upp ett nytt Paladin Arthas-porträtt – varnas bara för att den slutliga chefen kommer att använda olika taktik mot olika klass och kommer att presentera en formidabel utmaning.

BREAKING – Kolla in vår Icecrown Citadel Lich King-chefguide om du behöver däck för att slå honom med alla nio hjältar!

Våra mest populära guider

Här är de exakta starttiderna och datumen för Wing 3 i alla regioner. Glöm inte att titta igenom vår guide för Frozen Throne Mission om du vill ha strategier för att slå alla möten också. Om du dödar tid har vi också en sammanställning av de bästa Frozen Throne-korten med guider för att spela var och en.

Amerika: 24 augusti 10.00 PDT Europa: 24 augusti 11.01 BST / 12.01 CEST (25 augusti) Asien: 25 augusti 05:00 KST

Relaterade Artiklar

Back to top button