Icecrown Citadel Wing 2: Upper Reaches start time – Hearthstone

Den andra flygeln av Mission-innehållet för Knights of the Frozen Throne kommer att gå live om bara några timmar från nu, men när kommer du exakt att kunna ta med dig nästa sats med singleplayer-innehåll?

Enligt släppschemat som tillhandahölls av Blizzard för ungefär en vecka sedan kommer den andra flygeln – med titeln Upper Reaches – att gå live i USA senare idag klockan 10:00 PDT. Vi vet ännu inte namnen på cheferna du kommer att stöta på, men vi vet att det kommer att finnas tre chefer att ta itu med totalt.

Här är de exakta starttiderna och datumen för Wing 2 i alla regioner. Glöm inte att titta igenom vår guide för Frozen Throne Mission om du vill ha strategier för att slå alla möten också. Om du dödar tid har vi också en sammanställning av de bästa Frozen Throne-korten med guider för att spela var och en.

Våra mest populära guider

Amerika: 17 augusti 10.00 PDT Europa: 17 augusti 11.01 BST / 12.01 CEST (18 augusti) Asien: 18 augusti 5.00 KST

Knights of the Frozen Throne är Hearthstones sjätte fullständiga expansion och släpptes i slutet av förra veckan. Det sista uppdraget – mot en återvändande Lich King – kommer att släppas mot slutet av nästa vecka, och om du lyckas slå chefen med alla nio hjältar låser du upp ett helt nytt Paladin-porträtt och emote-set!

Relaterade Artiklar

Back to top button