I Marvel’s Runaways Ă€r Red Hydrogen One den onda telefonen

I Marvel's Runaways Àr Red Hydrogen One den onda telefonen

Jag Ă€r mitt i att titta pĂ„ den hĂ€r sĂ€songen av Marvel’s on Hulu med min familj. Det Ă€r vĂ€ldigt kul; synd att det avbröts som en del av vad som helst företagsprocesser pĂ„gĂ„r pĂ„ Disney / Marvel / Fox.

Utan för mycket i vÀgen för spoilers, mitt i sÀsongen, Àr en av de viktigaste punkterna kring en ond telefon. Den hÀr telefonen Àr extremt ond. Jag har inte avslutat sÀsongen Ànnu, men nÄgon distribuerar mÄnga onda telefoner till mÀnniskor, och de fÄr dem att göra onda saker pÄ ett vÀldigt sÀtt.

Telefonen ska vara omedelbart igenkÀnnlig för alla telefonger som tittar pÄ showen:

Corvus Phone 1Corvus Phone 1

ja! Det Àr Red Hydrogen One!

Röd vÀte en telefon 2

Röd vÀte en telefon 4

Red Hydrogen One Ă€r en enorm, konstig, dyr och misslyckad smartphone frĂ„n det röda kameraföretaget. Dess flaggskeppsfunktion var förmodligen magisk; med en 3D-skĂ€rm och kamera skulle det antĂ€nda en renĂ€ssans av 3D-“holografiskt” innehĂ„ll. Det gjorde det inte.

Telefonen var fortfarande pÄ marknaden nÀr sÀsong 3 filmades i maj. I oktober slogs det till halva priset och upphörde sedan. Det ser inte ut som om det hade ett förhÄllande med det röda kameraföretaget, sÄ det betyder att nÄgon förmodligen betalat fullt pris för en.

Corvus Phone 1Corvus Phone 1

Telefonens rygg Àr inte avtagbar, sÄ produktionsteamet kan ha varit tvungen att förstöra en Hydrogen One för att fÄ det hÀr skottet. Jag vet inte om den riktiga telefonen smuler till damm nÀr du drar ut den svarta fjÀdern under batteriet.

Corvus Phone 1Corvus Phone 1

Corvus Phone 1Corvus Phone 1

Smartphones Àr en stor del av det dagliga livet, och ganska ofta ponnyar smartphoneföretag upp för att fÄ sina produkter eller varumÀrken att se pÄ skÀrmen. hade en produktplaceringsavtal med Kinas Vivo-telefonföretag, och tidigare Marvel-filmer innehöll Samsungs.

Den lÄngvariga cop-showen hade en pÄgÄende affÀr med Windows Phone som verkar löjligt tills du kommer ihÄg att Àven NYPD faktiskt bar Windows-telefoner i flera Är.

Men det Ă€r osannolikt att den onda Corvus Phone on Ă€r en licensierad produkt; det har hackats av produktionsavdelningen för att vara sitt eget fiktiva varumĂ€rke, och viktigast av allt Ă€r det ont. ÄndĂ„ Ă€r det ett roligt pĂ„skĂ€gg för mĂ€nniskor som gillar konstig teknik.