Hur presentationssystemet kan fungera i Fortnite: Battle Royale

Bild via Epic Games

Varugåvor har varit en mycket efterlängtad funktion för Fortnite: Battle Royale fans. Och nu, tack vare läckaren @ The1Jaren, har vi sett hur det här presentationssystemet kan se ut i det populära spelet.

Ett presentsystem i Fortnite låter spelare köpa emotes, skinn och andra föremål i spelet för sina vänner. Det gick ursprungligen ryktet om gåvor i april när en Reddit-användare publicerade dataminerad information som avslöjade några preliminära filer och rykten utvidgades i juli av @FNBRLeaks.

Enligt den läckta videon, när du går och köper något i artikelbutiken, kommer en ny knapp att visas under “köp” som läser “Köp som en gåva” (detta kommer bara att visas när presentationen läggs till i Fortnite, självklart).

Relaterad: Fortnite: Battle Royale datamine föreslår presentgåvor

Därifrån ser det ut som att du kan välja vem du vill skicka gåvan till från din vänlista. Du kan till och med “anpassa gåvan” med ett anpassat meddelande. Den här skärmen noterar dock att gåvor som skickas till dig själv inte kan returneras.

Baserat på mottagarskärmen verkar det också som om det finns en gräns för hur ofta du kan skicka presenter till vissa spelare.

Även om presentsystemet inte har bekräftats av Epic Games verkar det verkligen som om funktionen är redo att läggas till Fortnite väldigt snart. Vem vet, kanske Epic introducerar gåvor precis i tid för semesterperioden i vinter.

H / T FortniteBR

Relaterade Artiklar

Back to top button