Hur många timmar av Netflix per vecka är normalt?

Ser Netflix “Ser du fortfarande?” snabbt få dig att känna dig bedömd när du stirrar på din egen reflektion på skärmen? Du kanske tittar på mer än den genomsnittliga björnen.

Why Axis Bug

För att mäta vad som är normalt, genomförde PCMag nyligen en undersökning där folk frågades hur många timmar per vecka de spenderar på att titta på videostreamingtjänster som Netflix, Amazon Prime Video, Hulu, HBO Now och CBS All Access. Resultaten kan överraska dig.

Det visar sig att de flesta inte tittar på mer än tio timmar strömning av video per vecka. Femtiotvå procent av de 1001 amerikanska användare som vi undersökte mellan 9 och 17 augusti sa att de spenderade mellan en och tio timmar på att titta på. Under tiden tittar ungefär en fjärdedel av respondenterna (24 procent) mellan 11 och 20 timmars strömning av video i veckan. och 10 procent tittar mellan 21 och 30 timmar.

Det betyder att 14 procent av befolkningen tillbringar minst 31 timmar i veckan eller ungefär samma tid som du spenderar på ett deltidsjobb och tittar på streamingvideo. Så här bryter det ner: Fem procent tittar mellan 31 och 40 timmar, 3 procent tittar mellan 41 och 50 timmar, 2 procent tittar mellan 51 och 60 timmar och 4 procent av befolkningen är absoluta binge-watching legender, loggar mer än 60 timmar av skärmtid per vecka.

Faller dina strömmande vanor i linje med majoriteten? Tror du att några av dessa respondenter ljuger eller förnekar hur mycket tid de spenderar? Låt oss veta i kommentarerna nedan.

Relaterade Artiklar

Back to top button