Hur man spelar Marvel Battle Lines för att släppa lös Spider Man & amp; Andra hjältar på din iPhone just nu

Marvel har förstärkt sig som den dominerande superhjältefranchisen med släppet av Avengers: Infinity War, och det doppar nu tårna in i världen av mobilkortsbaserade strategispel med den mjuka lanseringen av Marvel Battle Lines i utvalda länder före en världsomspännande release. Om du vill installera det här spelet just nu och få ett försprång på dina andra spelare, finns det en lösning.

Marvel Battle Lines är ett actionfylld PvP-kortspel som får dig att välja hjältar från ditt däck för att bilda linjer och släppa kaos på dina motståndare. Förutom ett solo-kampanjläge har spelet också RPG-element som nivåuppgångar som belönar dig med godsaker som kraftfulla förmånskort, för att inte tala om nya hjältar och skurkar som du kan lägga till i dina kort som Iron Man, Hulk, Thanos, och mer.

Marvel Battle Lines finjusteras för närvarande innan det landar på våra stränder. På grund av detta kan du tekniskt sett inte spela spelet om du bor utanför de utvalda asiatiska länderna som spelet lanserades i. Men om du inte kan vänta, läs vidare nedan för att lära dig att kringgå regionlåset och spela detta spelet just nu.

Ladda ner och installera Marvel Battle Lines

Marvel Battle Lines fungerar på alla iPad, iPhone eller iPod touch som kör iOS 9 eller högre, men det rekommenderas att du åtminstone har en iPhone 6S eller motsvarande för optimal spelupplevelse. Eftersom spelet endast är tillgängligt i iOS App Stores för utvalda asiatiska länder måste du Skapa ett Apple ID det är baserat i ett av dessa länder för att installera spelet.

Vi kommer att förfalska Filippinerna, eftersom en majoritet av spelen blir mjuka lanserade i den regionen. Så skapa ett App Store-konto baserat i det landet genom att registrera dig med ett giltigt e-postkonto och en realistisk hemadress i Filippinerna. Logga in när du är klar och du kommer till den filippinska App Store. Var noga med att gå till guiden nedan om du vill lära dig mer om den här processen.

Missa inte: Ändra ditt App Store-land för att ladda ner regionlåsta appar och spel på din iPhone

När du väl har skapat ett App Store-konto i Filippinerna fungerar resten av processen på samma sätt som att installera något annat spel. Så gå till App Store och sök efter Marvel Battle Lines för att få den installerad, eller tryck på följande länk från din iOS-enhet.

Spela Marvel Battle Lines för att släppa loss Spider Man och andra hjältar på din iPhone just nu

Observera att som ett mjukt lanserat spel är Marvel Battle Lines fortfarande tekniskt under utveckling, så du kan stöta på mindre buggar när du spelar spelet. I våra tester gick spelet dock helt bra när vi spelade det på en iPhone SE och iPhone 8 och iPad Pro som alla kördes på iOS 11.2.1. Hur fungerar Marvel Battle Lines på din enhet? Låt oss veta i kommentarsektionen nedan.

Missa inte: De 4 bästa speltelefonerna rankade

Relaterade Artiklar

Back to top button