Hur man slÄr samman alla dina Fortnite-konton

Hur kommer Fortnites v7.40-spelÀndringar i Solo, Duos och Squads att pÄverka spelet?

Bild via Epic Games

Fortnite’s Kontosammanfogningsfunktionen har Ă€ntligen anlĂ€nt efter veckors förseningar. Det gör det möjligt för spelare att slĂ„ samman alla sina konton för olika system till ett globalt konto.

Funktionen diskuterades först efter PS4-fiaskot förra Äret. Sony lÄste spelare frÄn att anvÀnda sina Fortnite konton pÄ andra system, sÄsom Nintendo Switch och Xbox One, som tvingade spelare att skapa flera konton för att spela spelet pÄ olika system.

Sony gjorde snart ett slut pÄ den charaden, men gjorde det möjligt för spelare att anvÀnda sina konton pÄ flera system. Men de som hade gjort separata konton lÀmnades frustrerade över det sena beslutet.

Med den hĂ€r funktionen kommer spelare att kunna kombinera sina inköp, V-Bucks och andra belöningar till ett solidifierat system – sĂ„ hĂ€r gĂ„r det att göra.

GĂ„ till Epics kontosammanfogningssida och klicka pĂ„ “Kom igĂ„ng.” Logga in pĂ„ ditt primĂ€ra konto genom att vĂ€lja den plattform du spelar spelet mest pĂ„. Det hĂ€r kontot mĂ„ste ha spelat Fortnite Innan 28 september 2018. NĂ€r du Ă€r inloggad kommer Epic att be dig att logga in pĂ„ ditt sekundĂ€ra konto. Efter att ha följt instruktionerna slĂ„s dina konton samman och det sekundĂ€ra kontot upphör att existera.

Efter att ha sammanfört kontona kommer eventuella V-Bucks frÄn sekundÀrkontona att hÄllas i tvÄ veckor innan de blir tillgÀngliga pÄ det primÀra kontot.