Hur man samlar Infinity Stones i Fortnite Endgame LTM

De Fortnite x Avengers crossover avslöjades igår med lanseringen av Endgame Limited Time Mode och en uppsättning gratis utmaningar med exklusiva belöningar för att slutföra dem.

En av de tre första Endgame-utmaningarna ber spelarna att samla in tre Infinity Stones när de spelar Avengers LTM. Det här kan låta som en lätt uppgift, men det finns viss slumpmässighet i det som du också kan manipulera för att få utmaningen snabbare.

Relaterat: Hur man blir Thanos i det nya Fortnite Endgame LTM

Infinity Stones är de färgade ädelstenarna som lekar under en Endgame-match. Hjältar måste skydda dem från Thanos Chitauri medan de försöker samla alla sex för att förstöra hjältar. Det betyder att spelare måste vara på Thanos sida för att samla Infinity Stones, vilket är något som slumpmässigt definieras när en match startar. Att spela som en hjälte låter dig inte gå vidare.

Den som vill ta en Infinity Stone måste närma sig den och hålla ner interaktionsknappen i cirka fem sekunder för att göra anspråk på den. Att träffas av en motståndare kommer att avbryta interaktionen och tvinga dig att starta om den. När interaktionen slutar kommer du att göra anspråk på Infinity Stone för ditt lag och gå vidare genom utmaningen.

Tips och tricks

Eftersom det att träffas av en motståndare avbryter interaktionen med Infinity Stones, att bygga runt dig medan du hävdar att det är viktigt. Om du spelar med vänner, be dem bygga runt dig och stenen medan du interagerar med den för att se till att motståndarna inte kan ta ner ditt skydd. Påminn också alla i ditt parti att sätta på Party Assist för den utmaningen innan du hoppar in i en match så att när någon av er tar tag i Infinity Stone får alla andra kredit för det.

Infinity Stones lekar slumpmässigt, och den första tar lite tid att dyka upp. Den bästa strategin att vara den första som når den första Infinity Stone är att släppa av stridsbussen och omedelbart öppna din segelflygplan utan att röra dig. Om du gör det kommer du att stanna i luften tillräckligt länge för att den första stenen ska dyka upp, och då kan du redan glida snabbt mot den istället för att behöva hitta ett fordon eller springa till det på marken.

Nästa gång du spelar Endgame på Thanos sida, se till att göra allt detta för att klara den här utmaningen i mycket få matcher. När du är klar, spela byggarrollen för att skydda och hjälpa andra att slutföra den också.

Relaterade Artiklar

Back to top button