Hur man gör: 10 sätt att göra "Netflix & amp; Chill ”Nights Better med Android

Om du har en “Netflix and chill” -kväll är det sista du vill oroa dig för att hitta något att titta på – trots allt har du planerat bättre saker för natten.

Med så mycket strömningsinnehåll som nu är tillgängligt för sladdklippare kan det vara en skrämmande uppgift att välja bara en titel att titta på. Det finns otaliga tjänster som Netflix eller Amazon Prime som erbjuder en till synes obegränsad mängd innehåll, och sortering för att hitta något att titta på kan bli en enorm smärta och kosta värdefull chilltid.

För att göra din nästa “chill” -kväll till en framgång, här är några av våra favorit Android-appar som hjälper dig att hitta något att titta på och komma igång.

Hitta bättre filmer

En gång i tiden var det svårt att hitta något att se på TV. Dessa dagar är problemet den polära motsatsen: det finns så mycket innehåll tillgängligt att det gör det nästan omöjligt att avgöra på bara en sak. Lyckligtvis för oss finns det många applikationer där ute som hjälper oss att hitta den perfekta filmen.

1. Föreslå film – Movie Finder

Föreslå film – Movie Finder är en lättanvänd app som låter dig ställa in parametrar baserat på genre, år och betyg för att hjälpa dig att hitta något precis uppe i din gränd. Det ger dig också betyg från IMDB och Rotten Tomato förutom en trailer för filmen.

2. Flix Roulette

Netflix ständigt växande katalog kan göra att välja något att titta på en huvudvärk-inducerande strävan. För att göra processen inte så frustrerande, testa lyckan med Flix Roulette. Appen ger dig möjlighet att välja en genre och ett betyg innan du trycker på shuffle-knappen och sedan skapa en slumpmässig film tillgänglig på Netflix. Du kan också filtrera resultat baserat på nyckelord, skådespelare eller regissörer.

3. MovieShaker

Om du bara vill ha en bra film och bryr dig mindre om hur den föreslås, ta en titt på MovieShaker. Det är den enklaste metoden för att hitta en bra film – starta bara appen, skaka din enhet så visar MovieShaker en enda film som du bör titta på.

10 sätt att göra "Netflix & Chill" -nätter bättre med Android
10 sätt att göra "Netflix & Chill" -nätter bättre med Android

Hitta var det strömmar

Även om Netflix är juggernaut i videostreaming-branschen, har de inte alla filmer som någonsin gjorts tillgängliga på deras tjänst. Andra tjänster, som Hulu eller Amazon Prime, erbjuder fantastiska filmer som Netflix kanske inte har licens för närvarande. Så efter att ha fått ett bra filmförslag, ta reda på var det strömmar.

4. Kan jag streama det?

Kan jag streama det? är en fantastisk app och webbtjänst som låter dig skriva in en titel för att ta reda på var den strömmar. Om det är tillgängligt att titta på Netflix, Amazon Prime, Hulu Plus eller Epix, då kan jag streama det? kommer att låta dig veta. Du kan också se var den digitala uthyrningen är tillgänglig.

10 sätt att göra "Netflix & Chill" -nätter bättre med Android
10 sätt att göra "Netflix & Chill" -nätter bättre med Android

Inaktivera begränsningar för Netflix-region

Netflix har speciella licensavtal som begränsar eller tillåter visst innehåll i olika regioner. Till exempel, Bäst att ringa Saul och Iron Man 3 finns i Storbritannien men inte i USA. Tack och lov finns det ett enkelt sätt att ta bort dessa begränsningar och visa allt innehåll du har missat.

5. UnoTelly SmartDNS

Med UnoTelly, konfigurera bara tjänsten och konfigurera den sedan på din Android-enhet. Detta ger dig möjligheten att ta bort begränsningar och få tillgång till allt regionlåst innehåll på din enhet.

10 sätt att göra "Netflix & Chill" -nätter bättre med Android

Tjänster du kanske har förbisett

Även om Netflix, Hulu och Amazon Prime är de stora spelarna för streaming av innehåll, bör du definitivt ta en titt på några andra som Crackle, Yahoo Screen eller Funny or Die.

6. Crackle – Filmer och TV

Ägs av Sony, Crackle – Filmer och TV är en gratis streamingtjänst som erbjuder exklusivt innehåll som andra kanske inte har, som Komiker i bilar som får kaffe och avsnitt av Jeopardy. Du måste titta på några annonser, men det är ett litet pris att betala för gratis innehåll.

10 sätt att göra "Netflix & Chill" -nätter bättre med Android
10 sätt att göra "Netflix & Chill" -nätter bättre med Android

7. Yahoo-skärm

Yahoo-skärmen erbjuder dig Live Nation-konserter, dina favorit SNL-klipp, NFL-höjdpunkter i spelet och den senaste säsongen av gemenskap, allt gratis. Det finns inget castningsalternativ ännu, men det är fantastiskt att titta på på din dator eller telefon, och naturligtvis, om du har rätt adaptrar, kan du ansluta någon av dessa två enheter till din TV.

10 sätt att göra "Netflix & Chill" -nätter bättre med Android

8. Rolig eller dö

Hyresvärden, Mellan två ormbunkaroch originalet Berusad historia webbisoder är bara några av de roliga skisser som produceras av Roligt eller dö. Installera appen och se liknande roliga videor när du vill.

10 sätt att göra "Netflix & Chill" -nätter bättre med Android
10 sätt att göra "Netflix & Chill" -nätter bättre med Android

Endast Chromecast-ägare

Du kan argumentera för att Chromecast fungerade som katalysator för uppgången i streaminginnehåll. Med den här lilla enheten på trettio dollar kan vem som helst göra sin “dumma” TV smart och strömma innehåll på den så länge det finns en HDMI-ingång. Och eftersom Chromecasts ger en fantastisk filmkväll, här är några bra alternativ att tänka på när du använder den.

9. AllCast

För att strömma alla videoklipp som du har lagrat lokalt på din Android-enhet vill du prova AllCast. Den här appen gör det enkelt att trycka på och casta den filmen du laddade ner. Dessutom kan du också casta musik, bilder eller filer i din Google Drive-lagring.

10. Showbox

Även om det här är den sista appen på listan är den bäst. Låter dig titta på nästan vad du vill, Showbox är fylld med nya filmer och senaste TV-program som du enkelt kan titta på på enheten eller på din TV via Chromecast.

Glöm inte kanalspecifika appar

Människor tenderar att glömma detta eller har lite kunskap om det, men med din kabel- eller satellitprenumeration (eller den som en vän eller familjemedlem har) kan du komma åt allt innehåll från dina favoritkanaler via kanalspecifika appar. Om ditt paket innehåller kanalen kan du komma åt den. Det här är bara några få appar från dedikerade sändnings- och kabelkanaler – sök i Play Store efter din favoritkanals app.

Följ Android Hacks över på Facebook och Twitter, eller Icon Hub över på Facebook, Google+ och Twitter, för fler Android-tips.

Relaterade Artiklar

Back to top button