Hur man förstör spindelnät vid myndigheten i Fortnite

Det är redan den sjunde veckan av Fortnite Kapitel två, säsong fyra och en ny uppsättning spännande utmaningar blev tillgängliga för att hjälpa spelare att maximera sina Battle Passes. Säsongen med Marvel-tema har en av de mest staplade Battle Passes i år, vilket gör veckovisa utmaningar och stanskort ännu viktigare.

När Halloween-säsongen närmade sig började Epic Games rulla utmaningar som passade temat för att hjälpa spelarna att komma in i semestern. Medan utvecklaren inte har kommenterat ett eventuellt Halloween-evenemang, Fortniteston, tidigare händelser tyder på att Epic inte tycker om att hålla tillbaka när det gäller säsongsevenemang. En av veckans sju uppdrag bjuder in spelare att damma av myndigheten eftersom det ser ut som om det har varit omgivet av spindelnät.

Myndigheten är mittpunkten på kartan eftersom den ligger i mitten, men det är också ett av de mest trafikerade landmärkena, vilket innebär att du måste titta på ryggen när du städar runt.

Var hittar du spindelnät hos myndigheten i Fortnite Kapitel två, säsong fyra?

Det finns mer än tio spindelnät inne i myndigheten, och de flesta är placerade runt takhörn.

Vi rekommenderar att du landar ovanpå landmärket för att snabbt hitta de tre närmaste spindelnät. Öppna den första dörren som du ser för att komma in. Den första spindelnätet kommer att stirra på dig från det högra högra hörnet av rummet. Ta dig ner efter att ha förstört den första.

Det andra spindelnätet kan vara lite knepigt eftersom det gömmer sig precis ovanpå den första dörren som du öppnar efter att du lämnat första våningen. Du kan förstöra spindelnätet med ett skördeverktyg som svänger på dem, men ibland försvinner de bara inte. Att riva ner väggarna de är fästa vid borde dock låta dig fortsätta med uppdraget.

Du måste ta trappan i slutet av rummet där du befinner dig för att hitta den tredje spindelnätet, som väntar på att din nivå ska vara nere. Golvet ser helt annorlunda ut än de två första du har varit på hittills och spindelnätet kommer att fästas på en av träramarna.

Om någon tar ut de tre första spindelnätet innan du tar dig till myndigheten, frukta inte eftersom du kan hitta fler av dem när du strövar omkring i byggnaden. Se till att hålla ett öga på taket och var du än förväntar dig ett spindelnät i verkliga livet.

Att förstöra tre spindelnät kommer att belöna dig med 25 000 XP.

Relaterade Artiklar

Back to top button