Hur man förstör spindelnÀt vid myndigheten i Fortnite

Hur man förstör spindelnÀt vid myndigheten i Fortnite

Det Àr redan den sjunde veckan av Fortnite Kapitel tvÄ, sÀsong fyra och en ny uppsÀttning spÀnnande utmaningar blev tillgÀngliga för att hjÀlpa spelare att maximera sina Battle Passes. SÀsongen med Marvel-tema har en av de mest staplade Battle Passes i Är, vilket gör veckovisa utmaningar och stanskort Ànnu viktigare.

NÀr Halloween-sÀsongen nÀrmade sig började Epic Games rulla utmaningar som passade temat för att hjÀlpa spelarna att komma in i semestern. Medan utvecklaren inte har kommenterat ett eventuellt Halloween-evenemang, Fortniteston, tidigare hÀndelser tyder pÄ att Epic inte tycker om att hÄlla tillbaka nÀr det gÀller sÀsongsevenemang. En av veckans sju uppdrag bjuder in spelare att damma av myndigheten eftersom det ser ut som om det har varit omgivet av spindelnÀt.

Myndigheten Àr mittpunkten pÄ kartan eftersom den ligger i mitten, men det Àr ocksÄ ett av de mest trafikerade landmÀrkena, vilket innebÀr att du mÄste titta pÄ ryggen nÀr du stÀdar runt.

Var hittar du spindelnÀt hos myndigheten i Fortnite Kapitel tvÄ, sÀsong fyra?

Det finns mer Àn tio spindelnÀt inne i myndigheten, och de flesta Àr placerade runt takhörn.

Vi rekommenderar att du landar ovanpĂ„ landmĂ€rket för att snabbt hitta de tre nĂ€rmaste spindelnĂ€t. Öppna den första dörren som du ser för att komma in. Den första spindelnĂ€tet kommer att stirra pĂ„ dig frĂ„n det högra högra hörnet av rummet. Ta dig ner efter att ha förstört den första.

Det andra spindelnÀtet kan vara lite knepigt eftersom det gömmer sig precis ovanpÄ den första dörren som du öppnar efter att du lÀmnat första vÄningen. Du kan förstöra spindelnÀtet med ett skördeverktyg som svÀnger pÄ dem, men ibland försvinner de bara inte. Att riva ner vÀggarna de Àr fÀsta vid borde dock lÄta dig fortsÀtta med uppdraget.

Du mÄste ta trappan i slutet av rummet dÀr du befinner dig för att hitta den tredje spindelnÀtet, som vÀntar pÄ att din nivÄ ska vara nere. Golvet ser helt annorlunda ut Àn de tvÄ första du har varit pÄ hittills och spindelnÀtet kommer att fÀstas pÄ en av trÀramarna.

Om nÄgon tar ut de tre första spindelnÀtet innan du tar dig till myndigheten, frukta inte eftersom du kan hitta fler av dem nÀr du strövar omkring i byggnaden. Se till att hÄlla ett öga pÄ taket och var du Àn förvÀntar dig ett spindelnÀt i verkliga livet.

Att förstöra tre spindelnÀt kommer att belöna dig med 25 000 XP.