Hur man fixar Hearthstones problem med frysning och vita kort

Om du bara loggar in på Hearthstone sedan den senaste korrigeringsfilen gick i bruk kanske du har märkt några problem med din spelklient.

Många spelare – inklusive oss alla här på Metabomb – har problem med att klienten fryser när de försöker starta ett spel och kort som visas med vita porträtt i avsnittet Min samling i gränssnittet.

Så här ser vår hårt intjänade kortsamling ut i morse:

Även om orsaken till problemet ännu inte är känd, är den goda nyheten att det finns en tillfällig lösning du kan använda. Medan Blizzard arbetar med en lösning på problemet, prova den här lösningen – det fungerade direkt för oss!

Lösning av frysning och vita kort

Först och främst, skjut upp din Battle.net launcher, klicka på Blizzard-logotyp och välj sedan inställningar från rullgardinsmenyn. Bläddra sedan ner till Spelinställningar tills du hittar avsnittet relaterat till din Hjärtsten installation. Leta efter avsnittet markerat Text och talat språk och ändra det till Engelska oss). När det är klart, klicka Gjort. När du gör detta tvingas du ladda ner en mycket liten språkuppdatering, men när det är över borde du kunna slå Play och bara njuta av spelet som vanligt.

Har det gjort tricket för dig? Om du fortfarande har problem uppmanas du att lägga upp detaljerna i avsnittet Teknisk support i spelets officiella forum. Förhoppningsvis är en automatisk uppdatering på gång och kommer snart att distribueras till klienten.

Relaterade Artiklar

Back to top button