Hur man delar Kindle e-böcker med familjemedlemmar

Hur man delar Kindle e-böcker med familjemedlemmar

Du har köpt och samlat ett hÀlsosamt utbud av e-böcker till ditt Kindle-bibliotek, antingen pÄ en Kindle-enhet eller pÄ din dator, smartphone eller surfplatta med Kindle-appen. Nu vill andra i familjen lÀsa en av dina e-böcker. MÄste de köpa sina egna exemplar? Nej, inte om du skapar ett familjebibliotek.

Genom att skapa ett familjebibliotek kan du byta e-böcker med andra familjemedlemmar. Familjebiblioteket tillÄter tvÄ vuxna, var och en med sitt eget Amazon-konto, och upp till fyra barn. NÀr biblioteket har skapats kan du dela e-böcker och annat innehÄll med hela din familj.

Annons

Skapa ett Amazon-hushÄll

Ditt första steg Ă€r att skapa ett Amazon-hushĂ„ll, varefter du kan skapa ditt familjebibliotek. För att starta den hĂ€r processen, starta din favoritwebblĂ€sare och surfa till Amazon Households-sidan. Klicka pĂ„ “LĂ€gg till vuxen”. Ange sedan ditt Amazon-anvĂ€ndarnamn och lösenord om du uppmanas till det.

Logga in och verifiera

HĂ€r kan du antingen skriva namnet och e-postadressen för den vuxna du vill lĂ€gga till ditt hushĂ„ll och bjuda in dem via e-post eller vĂ€lja “Registrera dig tillsammans pĂ„ den hĂ€r enheten.” Vi försöker alternativ 2.

GodkÀnn betalningsdelning

SkĂ€rmen för att lĂ€gga till en vuxen beskriver fördelarna med att skapa ett Amazon-hushĂ„ll, inklusive möjligheten att dela e-böcker. Skriv anvĂ€ndarnamnet och lösenordet för den vuxna du vill lĂ€gga till i ditt hushĂ„ll. Klicka sedan pĂ„ knappen “Verifiera andra vuxnas konto.”

Dela innehÄll

NÀsta skÀrm ber dig att stÀlla in allt innehÄll som vuxna i familjen vill dela med varandra. Du kan antingen aktivera delning hÀr eller hantera ditt delade innehÄll nÀr installationen Àr klar. Vi vÀntar tills installationen Àr klar. Klicka pÄ NÀsta.

LÀgg till barn i ditt hushÄll

Du Ă„tervĂ€nder sedan till en huvudmeny som visar de tvĂ„ vuxna i ditt Amazon-hushĂ„ll och de olika alternativen du kan visa och vĂ€lja, som att lĂ€gga till ett barn i ditt hushĂ„ll. Klicka pĂ„ “LĂ€gg till ett barn” eller “LĂ€gg till en tonĂ„ring.”

LĂ€gg till ett barn

Skriv barnets förnamn, vÀlj kön och födelsedatum och klicka sedan pÄ en ikon för att representera barnet. Klicka pÄ Spara.

Hantera ditt innehÄll och dina enheter

Nu kan du vĂ€lja det innehĂ„ll du vill dela med resten av din familj. Klicka pĂ„ alternativet “Hantera ditt innehĂ„ll och enheter” och klicka sedan pĂ„ lĂ€nken med samma namn.

VĂ€lj en bok

Klicka pĂ„ knappen ÅtgĂ€rder för en bok som du vill dela pĂ„ skĂ€rmen “Hantera ditt innehĂ„ll och dina enheter”.

Hantera familjebiblioteket

Klicka pĂ„ lĂ€nken till “Hantera familjebibliotek” pĂ„ popup-menyn.

Dela en bok

I fönstret “Hantera familjebibliotek” klickar du pĂ„ namnet pĂ„ den person som du vill dela boken med (förutsatt att fler Ă€n en annan person finns i ditt Amazon-hushĂ„ll).

BekrÀfta bok

Fönstret bekrĂ€ftar att boken har lagts till i personens bibliotek genom att visa knappen “Ta bort frĂ„n bibliotek”. Du kan nu stĂ€nga fönstret eller lĂ€gga till boken i en annan persons bibliotek.

Slutför innehÄllshantering

Du kan fortsÀtta dela andra böcker med samma process. Andra familjemedlemmar kan sedan se de delade böckerna pÄ Kindle-webbplatsen samt pÄ en Kindle-surfplatta eller genom Kindle-appen pÄ vilken dator, smartphone eller surfplatta som helst.

Vidare lÀsning

Ebook Reader Recensioner

Ebook Reader BĂ€sta val