Hur man delar Kindle e-böcker med familjemedlemmar

Du har köpt och samlat ett hälsosamt utbud av e-böcker till ditt Kindle-bibliotek, antingen på en Kindle-enhet eller på din dator, smartphone eller surfplatta med Kindle-appen. Nu vill andra i familjen läsa en av dina e-böcker. Måste de köpa sina egna exemplar? Nej, inte om du skapar ett familjebibliotek.

Genom att skapa ett familjebibliotek kan du byta e-böcker med andra familjemedlemmar. Familjebiblioteket tillåter två vuxna, var och en med sitt eget Amazon-konto, och upp till fyra barn. När biblioteket har skapats kan du dela e-böcker och annat innehåll med hela din familj.

Annons

Skapa ett Amazon-hushåll

Ditt första steg är att skapa ett Amazon-hushåll, varefter du kan skapa ditt familjebibliotek. För att starta den här processen, starta din favoritwebbläsare och surfa till Amazon Households-sidan. Klicka på “Lägg till vuxen”. Ange sedan ditt Amazon-användarnamn och lösenord om du uppmanas till det.

Logga in och verifiera

Här kan du antingen skriva namnet och e-postadressen för den vuxna du vill lägga till ditt hushåll och bjuda in dem via e-post eller välja “Registrera dig tillsammans på den här enheten.” Vi försöker alternativ 2.

Godkänn betalningsdelning

Skärmen för att lägga till en vuxen beskriver fördelarna med att skapa ett Amazon-hushåll, inklusive möjligheten att dela e-böcker. Skriv användarnamnet och lösenordet för den vuxna du vill lägga till i ditt hushåll. Klicka sedan på knappen “Verifiera andra vuxnas konto.”

Dela innehåll

Nästa skärm ber dig att ställa in allt innehåll som vuxna i familjen vill dela med varandra. Du kan antingen aktivera delning här eller hantera ditt delade innehåll när installationen är klar. Vi väntar tills installationen är klar. Klicka på Nästa.

Lägg till barn i ditt hushåll

Du återvänder sedan till en huvudmeny som visar de två vuxna i ditt Amazon-hushåll och de olika alternativen du kan visa och välja, som att lägga till ett barn i ditt hushåll. Klicka på “Lägg till ett barn” eller “Lägg till en tonåring.”

Lägg till ett barn

Skriv barnets förnamn, välj kön och födelsedatum och klicka sedan på en ikon för att representera barnet. Klicka på Spara.

Hantera ditt innehåll och dina enheter

Nu kan du välja det innehåll du vill dela med resten av din familj. Klicka på alternativet “Hantera ditt innehåll och enheter” och klicka sedan på länken med samma namn.

Välj en bok

Klicka på knappen Åtgärder för en bok som du vill dela på skärmen “Hantera ditt innehåll och dina enheter”.

Hantera familjebiblioteket

Klicka på länken till “Hantera familjebibliotek” på popup-menyn.

Dela en bok

I fönstret “Hantera familjebibliotek” klickar du på namnet på den person som du vill dela boken med (förutsatt att fler än en annan person finns i ditt Amazon-hushåll).

Bekräfta bok

Fönstret bekräftar att boken har lagts till i personens bibliotek genom att visa knappen “Ta bort från bibliotek”. Du kan nu stänga fönstret eller lägga till boken i en annan persons bibliotek.

Slutför innehållshantering

Du kan fortsätta dela andra böcker med samma process. Andra familjemedlemmar kan sedan se de delade böckerna på Kindle-webbplatsen samt på en Kindle-surfplatta eller genom Kindle-appen på vilken dator, smartphone eller surfplatta som helst.

Vidare läsning

Ebook Reader Recensioner

Ebook Reader Bästa val

Relaterade Artiklar

Back to top button