Hur får jag OxygenOS 11 Open Beta-uppdatering på OnePlus 8, 8 Pro

oneplus 8, oneplus 8 pro, android 11, oxygen os 11 beta, android 11-stödda telefoner, oneplus alltid på displayen, oneplus dark mode, oxygen os 11 nya funktioner, android 11 nya funktioner

Google tillkännagav Android 11-lansering för utvalda Pixel-telefoner den 8 september tillsammans med få flaggskeppstelefoner från märken som Xiaomi, OnePlus, Oppo och Realme. Strax efter tillkännagav OnePlus också den öppna betaversionen av OxygenOS 11 baserad på den nya Android 11 för deras senaste flaggskepps-smartphones OnePlus 8 och 8 Pro.

“Tack vare vårt nära samarbete med Google är OnePlus ett av de första smarttelefonvarumärkena som officiellt kan ge Android 11 till dig – samma dag som det officiellt lanseras – med den första öppna betaversionen av OxygenOS 11.” OnePlus skrev i sin blogg.

Nya uppdateringar

# OnePlus har förbättrat användargränssnittsdesignen med fler optimeringar inklusive nytt vädergränssnitt som dynamiskt kan växla från soluppgång och solnedgång beroende på tid på dagen.

# För spelare har OnePlus lagt till en ny verktygslåda som gör det möjligt för användaren att växla mellan Fnatic-läge, WhatsApp, Instagram och Screen Recorder genom att bara svepa ner från skärmens övre högra / vänstra hörn i spelläge. Få spelare drar också av misstag ner meddelandefältet medan de spelar. Problemet kan åtgärdas genom att svepa ner från toppen av skärmen följt av att klicka på aviseringsfältet så visas det.

# Den efterlängtade visningsfunktionen Always-on ambient har äntligen lagts till, något användare har be om i sina återkopplingar. Du kan också anpassa det genom att gå in i “inställningar” följt av “display” och sedan trycka på alternativet “ambient display”. Användare kan också välja mellan tio nya klockstilar.

# I den nya uppdateringen kommer användarna att kunna aktivera mörkt läge med en genväg genom att dra ner snabbinställningarna. Det finns också ett automatiskt alternativ för mörkt läge där du kan välja när Dark Mode aktiverar och inaktiverar.

# Fem nya teman har lagts till i Zen Mode ocean, space, gräsmark, Zen space1, Zen space2 tillsammans med olika tidsalternativ. OnePlus har också introducerat gruppfunktionen i Zen Mode så att användare också kan bjuda in dina vänner.

# Det finns ett tillagt gallerialternativ som automatiskt kommer att göra berättelser från användarens veckofoton och videor i lagring.

Så här installerar du Android 11

Du kan ladda ner Android 11 betaversionen från OnePlus Forums. När nedladdningen är klar måste du se till att telefonens batteri är minst 30 procent och att det finns 3 GB ledigt utrymme i det interna lagringsutrymmet. Ta också en säkerhetskopia av telefonens data för att säkerställa att det inte förekommer dataförlust. Öppna det nedladdade zip-paketet och kopiera återställningspaketet i telefonens lagring. Gå sedan in i inställningarna, följt av system och sedan systemuppdateringar. Klicka på ikonen längst upp till höger, tryck på lokal uppgradering och tryck sedan på installationspaketet och uppgradera. Efter installationen måste du starta om din smartphone för att lyckas uppdatera.

Notera: För närvarande finns det inget ord om tillgängligheten av Android 11 på OnePlus-enheter än OnePlus 8-serien.

Express Tech är nu på Telegram. Klicka här för att gå med i vår kanal (@expresstechie) och håll dig uppdaterad med de senaste tekniska nyheterna

© IE Online Media Services Pvt Ltd.

Relaterade Artiklar

Back to top button