Hur du Àndrar din signatur för mobil e-post

Hur du Àndrar din signatur för mobil e-post

“Skickat frĂ„n min Iphone.” Jag Ă€lskar att ha det sista ordet, och jag vill att det ska vara dessa ord. Att avsluta ett e-postmeddelande med en standardlagersignatur lĂ€mnar ett mĂ€rke, oavsett hur subtilt det Ă€r. Även nĂ€r mĂ€nniskor inte bryr sig, mĂ€rker de det.

FĂ„ organiserad bugkonst

Om du har försenat att bli av med den automatiska reklamen – eller kanske aldrig tĂ€nkt tvĂ„ gĂ„nger om det förrĂ€n nu – kan du radera det eller Ă€ndra det till nĂ„got mer informativt och unikt pĂ„ ungefĂ€r en minut.

HÀr Àr instruktioner för att stÀnga av eller Àndra den automatiska e-signaturen pÄ iPhone-, iPad- och Android-enheter. Jag ger ocksÄ snabba instruktioner för hur du gör det i nÄgra populÀra e-postappar.

Mobil e-post signatur Mail iOS app

SÄ hÀr Àndrar du din e-postsignatur pÄ en iPhone och iPad

Om du aldrig har Ă€ndrat standardmeddelandet i Mail-appen pĂ„ din iPhone eller iPad, sĂ€ger alla dina e-postmeddelanden “Skickat frĂ„n min iPhone / iPad” i slutet av dem. För att kontrollera och Ă€ndra det, gĂ„ till:

InstÀllningar> E-post> Signatur

PÄ nÀsta sida har du möjlighet att ta bort texten och lÀmna den tom eller skriva vad du vill i din sÀndningsrad.

Om du har mer Àn ett e-postkonto anslutet till Mail-appen finns det tvÄ alternativ: Alla konton och Per konto. Att vÀlja det första alternativet tillÀmpar din signatur pÄ alla dina e-postmeddelanden som skickas frÄn Mail-appen, oavsett vilken e-postvÀrd som ligger bakom dem. Att vÀlja per konto öppnar nya fÀlt dÀr du kan anpassa varje signaturrad.

SÄ hÀr Àndrar du din e-postsignatur pÄ Android

Som med de flesta instruktioner för Android-telefoner kan detaljerna för att Àndra din e-signatur variera beroende pÄ vilken telefon du har, operatören du anvÀnder och andra detaljer. Med största sannolikhet följer du en vÀg sÄ hÀr:

InstÀllningar> Konto> E-postsignatur.

Ta bort antingen aktiemeddelandet som visas eller Àndra det till nÄgot du föredrar.

Android Gmail mobil e-signatur

SÄ hÀr Àndrar du din e-postunderskrift i Gmail Mobile App

För att Àndra din e-postsignatur i Gmail-mobilappen, navigera till:

InstÀllningar> vÀlj det konto du vill ha> SignaturinstÀllningar.

Om du inte vill anvÀnda en e-postsignatur, lÀmna vÀxeln hÀr inaktiverad. Om du vill lÀgga till en anpassad signatur, slÄ pÄ funktionen och skriv sedan vad du vill i rutan. Det finns ingen spara-knapp, sÄ bara gÄ tillbaka frÄn den hÀr skÀrmen nÀr du Àr klar.

SÄ hÀr Àndrar du din e-postsignatur i Yahoo Mobile App

I Yahoo Mobile-e-postappen kan du inaktivera din e-postsignatur eller anpassa den genom att gÄ till:

Meny> InstÀllningar> Signatur.

SlÄ pÄ eller av e-postsignaturen. Om den Àr pÄ, skriv din nya e-postsignatur i det angivna utrymmet. Det finns ingen spara-knapp, sÄ kom dig tillbaka frÄn den hÀr skÀrmen nÀr du Àr klar.

Mobil e-post signatur Outlook

Om du anvÀnder Outlook.com-e-postappen hittar du dina e-signaturalternativ genom att gÄ till:

Profilbild (övre vÀnstra hörnet)> InstÀllningar> Signatur.

Skriv vad du vill hÀr eller ta bort texten för att inte anvÀnda nÄgon signatur. NÀr du Àr klar, gÄ tillbaka frÄn den hÀr skÀrmen och appen sparar vad du lÀgger i signaturfÀltet.

Förslag pÄ e-signaturer

Vad ska du lÀgga i din e-signatur? Svaret beror pÄ vem du Àr och vad du vill att andra ska veta om dig. En standardsignatur bör innehÄlla ditt namn, titel (om du skickar e-post frÄn en företagsadress) och alla andra kontaktmetoder du vill att folk ska ha, oavsett om det Àr ett telefonnummer, WhatsApp-nummer eller webbplats. Föredragna pronomen och tidszon Àr ocksÄ bra information du kan lÀgga till.

Andra vanliga affÀrspriser inkluderar en företagslogotyp, lÀnk till din LinkedIn-sida, alla sociala medier som Àr relevanta och ett headshot.

Även om det Ă€r svĂ„rt att stilisera e-signaturer pĂ„ mobilappar kan du vanligtvis lĂ€gga till mycket pizzazz till dem via skrivbordsappen eller webbgrĂ€nssnittet hos din e-postleverantör. Om du inte Ă€r skicklig med design, hĂ„ll dig till en typsnitt för din e-postsignatur och stĂ€ll in högst en del av den tillagda informationen under ditt namn i ett mindre typsnitt. Enklare Ă€r bĂ€ttre.

WiseStamp anpassad e-post signatur

Alternativt kan du fÄ lite hjÀlp frÄn en e-signaturtjÀnst. Det finns en hel massa webbplatser dÀr du kan vÀlja en e-post signaturmall, slÀppa in din information och ytterligare anpassa signaturen för att se hur du vill. Wisestamp (visas ovan) Àr en sÄdan tjÀnst. Generellt kan du fÄ en gratis e-signaturdesign som kommer med företagets varumÀrke pÄ den, eller betala för ett premiumkonto för att fÄ bort det.