Hur blå rörig bakgrund under ett Skype-samtal

skype, skype ios, Hur suddar jag bakgrunden på Skype, skype ios app suddar bakgrund, hur man använder skype, vad är skype ,.  skype vs zoom En ny Skype-uppdatering för iOS och iPadOS gör det möjligt för iPhone- och iPad-användare att suddiga bakgrunden vid videosamtal.

Microsofts Skype låter dig virtuellt chatta med vänner, familjemedlemmar och kollegor. Det är en populär app, även om den saknar ett antal funktioner som gjorde Zoom till ett känt namn under Coronavirus-pandemin. För att se till att fler använder Skype på sina telefoner, tillåter Microsoft att iPhone- och iPad-användare suddar ut bakgrunden vid samtal. Funktionen har varit tillgänglig på skrivbordet ett tag.

Med den nya uppdateringen kan du dölja ditt röriga rum medan du deltar i ett videosamtal med din kollega eller klient. För att använda den här funktionen måste användare ladda ner den senaste versionen av Skype-appen för iOS från App Store. Funktionen heter ‘Aktivera bakgrundssuddighet’.

Så här aktiverar du suddig bakgrund på Skype:

Steg 1: Ladda ner den senaste versionen av Skype från App Store på din iPhone eller iPad.

Steg 2: Starta Skype-appen på din enhet.

Steg 3: Starta ett videosamtal.

Steg 4: Tryck på menyn (…) mer medan du deltar i ett samtal.

Steg 5: Aktivera alternativet ‘Gör min bakgrund suddig’.

skype, skype ios, Hur suddar jag bakgrunden på Skype, skype ios app suddar bakgrund, hur man använder skype, vad är skype ,.  skype vs zoom Version 8.62 ger bakgrundssuddighet på iPhone och iPad.

När du deltar i ett videosamtal, behöver du bara växla inställningen “Oskärpa min bakgrund” och Skype justerar ditt videoflöde och håller dig i fokus och gör bakgrunden suddig. Tänk på att bakgrundssuddighet är en valfri funktion. Om du inte vill göra din bakgrund suddig. stäng av bakgrundssuddighet.

I mars avslöjade Microsoft att antalet personer som använder plattformen ökade med 70 procent på en månad till 40 miljoner människor. Skype-till-Skype-samtalsminuter hoppade också 220 procent. Skype möter hård konkurrens från Zoom och Google Meet. Microsoft förvärvade Skype för 8,5 miljarder dollar tillbaka 2011.

© IE Online Media Services Pvt Ltd.

Relaterade Artiklar

Back to top button