Hunter däck – Hearthstone

Jägaren är en av de mest aggressiva klasserna du kan välja att spela i Hearthstone, och det har inte hjälpt någon liten del av en hjältekraft som kan rensa ut två poäng av skador på motståndaren varje tur, i utbyte mot två Mana. Som du kan föreställa dig, läggs detta snabbt mycket tryck på den andra spelaren, vilket tvingar dem att klättra för att snabbt ta kontroll över spelet.

Medan den så kallade Face Hunter – som helt och hållet ignorerar brädet helt för att gå rakt fram till jugularen – inte är lika konkurrenskraftig som tidigare, är det fortfarande ett mycket kraftfullt däck, särskilt för nykomlingar. Den klassiska Midrange Hunter-arketypen spelar saker lite långsammare beroende på motståndaren, men kan ändå avsluta en match i en blåsande takt.

Det har funnits andra däck i Hunters historia, men det är dessa två kärnarketyper som har definierat hjälten sedan Hearthstone släpptes. I vår Hunter-däckuppsättning hittar du den senaste versionen av båda dessa kort för Standard och Vilda format, men vi har också några andra däck som du kan prova också, tillsammans med ett helt gratis kort för hela nykomlingen att börja röra med.

Förvänta dig att denna samling av Hunter-däck expanderar över tiden, och låt oss veta i kommentarerna om du tror att det finns något vi har missat. Medan vi inte vill att den här resursen ska bli för uppsvälld, vi vill göra det till en enda plats du behöver för alla saker Hunter!

Top Hunter däck (Standard

Om standardstegen är där du vill klättra – och om jägaren är klassen för dig – så är det däcken som för närvarande anses vara toppklassiga. Vi listar dem alfabetiskt här, men om du vill titta på hårda metarangeringar för alla våra däck, ta en titt på vår däcknivålista när du är klar här.

Beast Master Hunter

Detta är det nya Beast-tunga däcket som slår Gadgetzan-metaspelet. Det kan mycket väl hamna som de faktor Midrange-arketypen i tid, men för närvarande presenterar vi den som ett alternativt Hunter-däck som du kanske tycker om att pilotera.

Face Hunter

Medan inte riktigt gissel av Heathstone metagame som det en gång var, är Face Hunter fortfarande en kraft att räkna med på stegen. Det är inte ett komplext däck att spela på något sätt, men det finns behärskning att få ut maximal effektivitet från arketypen och öka din vinstnivå som ett resultat.

Midrange Hunter

Midrange Hunter utmärker sig i att låsa ner mer aggressiva däck innan man monterar en ostoppbar kraft eller – alternativt – stänger spel mot långsammare motståndare snabbt och snabbt. En liten övning går långt med Midrange Hunter, och hjälper dig att välja rätt ögonblick för att sluta kontrollera styrelsen och istället gå till döden.

Hemlig jägare

Secret Hunter kom verkligen till sin rätt med tillägget av Cloaked Huntress i Karazhan-expansionen, och en blick på det kortet förklarar i stort sett allt du behöver veta om vad som får detta kort att kryssa. Grönare motståndare kommer att kämpa för att läsa och hantera din kavalkad av hemliga trollformler, men även veteraner kommer att ha svårt att göra detsamma samtidigt som de slår dig till mållinjen.

Gamla metadäck

Följande däck anses inte längre vara kraftfulla i nivå med de som visas ovan, men vi lämnar dem här för dem som vill utveckla konceptet vidare.

Hybrid Hunter

Denna mish-mash av ett däck blandar det bästa av Face och Midrange Hunters tillsammans, men det har tagits över i kraftrankningen nyligen av båda dessa däck och Hemlig jägare. Förr eller senare kommer det här däcket att göra en comeback, men för närvarande tycker vi att det är bäst kvar på bänken.

Mer populära Hearthstone-guider:

Top Hunter däck (vild)

Om du hellre vill testa din stil på Wild-stegen, tror vi att det här är dina bästa alternativ när du spelar som jägare.

Budget och gratis Hunter-kortlekar

Om du antingen är ny i spelet eller om du bara har en mindre samling kort än vanligt har vi ett helt gratis kort som hjälper dig att tjäna fler guld- och kortpaket. Vi kommer att lägga till fler budgetdäck inom en snar framtid.

Relaterade Artiklar

Back to top button