Hunter dĂ€ck – Hearthstone

Hunter dÀck - Hearthstone

JÀgaren Àr en av de mest aggressiva klasserna du kan vÀlja att spela i Hearthstone, och det har inte hjÀlpt nÄgon liten del av en hjÀltekraft som kan rensa ut tvÄ poÀng av skador pÄ motstÄndaren varje tur, i utbyte mot tvÄ Mana. Som du kan förestÀlla dig, lÀggs detta snabbt mycket tryck pÄ den andra spelaren, vilket tvingar dem att klÀttra för att snabbt ta kontroll över spelet.

Medan den sĂ„ kallade Face Hunter – som helt och hĂ„llet ignorerar brĂ€det helt för att gĂ„ rakt fram till jugularen – inte Ă€r lika konkurrenskraftig som tidigare, Ă€r det fortfarande ett mycket kraftfullt dĂ€ck, sĂ€rskilt för nykomlingar. Den klassiska Midrange Hunter-arketypen spelar saker lite lĂ„ngsammare beroende pĂ„ motstĂ„ndaren, men kan Ă€ndĂ„ avsluta en match i en blĂ„sande takt.

Det har funnits andra dÀck i Hunters historia, men det Àr dessa tvÄ kÀrnarketyper som har definierat hjÀlten sedan Hearthstone slÀpptes. I vÄr Hunter-dÀckuppsÀttning hittar du den senaste versionen av bÄda dessa kort för Standard och Vilda format, men vi har ocksÄ nÄgra andra dÀck som du kan prova ocksÄ, tillsammans med ett helt gratis kort för hela nykomlingen att börja röra med.

FörvÀnta dig att denna samling av Hunter-dÀck expanderar över tiden, och lÄt oss veta i kommentarerna om du tror att det finns nÄgot vi har missat. Medan vi inte vill att den hÀr resursen ska bli för uppsvÀlld, vi vill göra det till en enda plats du behöver för alla saker Hunter!

Top Hunter dÀck (Standard

Om standardstegen Ă€r dĂ€r du vill klĂ€ttra – och om jĂ€garen Ă€r klassen för dig – sĂ„ Ă€r det dĂ€cken som för nĂ€rvarande anses vara toppklassiga. Vi listar dem alfabetiskt hĂ€r, men om du vill titta pĂ„ hĂ„rda metarangeringar för alla vĂ„ra dĂ€ck, ta en titt pĂ„ vĂ„r dĂ€cknivĂ„lista nĂ€r du Ă€r klar hĂ€r.

Beast Master Hunter

Detta Àr det nya Beast-tunga dÀcket som slÄr Gadgetzan-metaspelet. Det kan mycket vÀl hamna som de faktor Midrange-arketypen i tid, men för nÀrvarande presenterar vi den som ett alternativt Hunter-dÀck som du kanske tycker om att pilotera.

Face Hunter

Medan inte riktigt gissel av Heathstone metagame som det en gÄng var, Àr Face Hunter fortfarande en kraft att rÀkna med pÄ stegen. Det Àr inte ett komplext dÀck att spela pÄ nÄgot sÀtt, men det finns behÀrskning att fÄ ut maximal effektivitet frÄn arketypen och öka din vinstnivÄ som ett resultat.

Midrange Hunter

Midrange Hunter utmĂ€rker sig i att lĂ„sa ner mer aggressiva dĂ€ck innan man monterar en ostoppbar kraft eller – alternativt – stĂ€nger spel mot lĂ„ngsammare motstĂ„ndare snabbt och snabbt. En liten övning gĂ„r lĂ„ngt med Midrange Hunter, och hjĂ€lper dig att vĂ€lja rĂ€tt ögonblick för att sluta kontrollera styrelsen och istĂ€llet gĂ„ till döden.

Hemlig jÀgare

Secret Hunter kom verkligen till sin rÀtt med tillÀgget av Cloaked Huntress i Karazhan-expansionen, och en blick pÄ det kortet förklarar i stort sett allt du behöver veta om vad som fÄr detta kort att kryssa. Grönare motstÄndare kommer att kÀmpa för att lÀsa och hantera din kavalkad av hemliga trollformler, men Àven veteraner kommer att ha svÄrt att göra detsamma samtidigt som de slÄr dig till mÄllinjen.

Gamla metadÀck

Följande dÀck anses inte lÀngre vara kraftfulla i nivÄ med de som visas ovan, men vi lÀmnar dem hÀr för dem som vill utveckla konceptet vidare.

Hybrid Hunter

Denna mish-mash av ett dÀck blandar det bÀsta av Face och Midrange Hunters tillsammans, men det har tagits över i kraftrankningen nyligen av bÄda dessa dÀck och Hemlig jÀgare. Förr eller senare kommer det hÀr dÀcket att göra en comeback, men för nÀrvarande tycker vi att det Àr bÀst kvar pÄ bÀnken.

Mer populÀra Hearthstone-guider:

Top Hunter dÀck (vild)

Om du hellre vill testa din stil pÄ Wild-stegen, tror vi att det hÀr Àr dina bÀsta alternativ nÀr du spelar som jÀgare.

Budget och gratis Hunter-kortlekar

Om du antingen Àr ny i spelet eller om du bara har en mindre samling kort Àn vanligt har vi ett helt gratis kort som hjÀlper dig att tjÀna fler guld- och kortpaket. Vi kommer att lÀgga till fler budgetdÀck inom en snar framtid.