Hulu tillÄter nu nedladdning av TV-program och film

Hulu tillÄter nu nedladdning av TV-program och film

UPPDATERING 11/1: Hulu-nedladdningar Àr nu tillgÀngliga pÄ Android-enheter och Fire-surfplattor.

Originalhistoria:
Om du Àr en Hulu-abonnent som inte alltid har tillgÄng till en internetanslutning som Àr tillrÀckligt pÄlitlig för att strömma innehÄll, har vi nÄgra goda nyheter! Det Àr nu möjligt att ladda ner Hulu TV-program och filmer för offlinevisning.

Som Engadget rapporterar kan de som prenumererar pÄ $ 12 per mÄnad No Ads Hulu-plan ladda ner de program de vill titta offline. MÀngden du kan ladda ner Àr ocksÄ ganska generös, med Hulu som möjliggör lagring av upp till 25 titlar offline fördelat pÄ sÄ mÄnga som fem olika enheter.

Inte allt innehĂ„ll kommer att vara tillgĂ€ngligt för nedladdning, men det bör vara lĂ€tt att veta vad som Ă€r eftersom varje kvalificerad show eller film har en nedladdningsikon synlig bredvid den. Hulu gjorde det ocksĂ„ enklare genom att lĂ€gga till avsnittet “Se vad som kan laddas ner” i tjĂ€nsten. Åtkomst till innehĂ„llet du har laddat ner Ă€r möjligt frĂ„n en sĂ€rskild flik.

Hulu har lovat nedladdningar sedan 2018, men de anlÀnde Àntligen och precis i tid för att hjÀlpa Hulu att bÀttre konkurrera med befintlig rival Netflix samt kommande konkurrens frÄn Disney + och Apple TV +. Disney + anlÀnder den 12 november och Apple TV + slÄr den pÄ marknaden genom att lansera den 1 november.

NĂ€r det gĂ€ller vad du kan ladda ner verkar det inte finnas en lista över allt tillgĂ€ngligt Ă€n, men Hulu Originals kommer definitivt att finnas pĂ„ den listan. För nĂ€rvarande Ă€r nedladdningsfunktionen tillgĂ€nglig för iOS-anvĂ€ndare, men inte Android. Hulu kommer med nedladdningar till Android “snart”.