Hulu: Prenumerera nu för $ 2 per mÄnad

Hulu: Prenumerera nu för $ 2 per mÄnad

Du behöver inte vĂ€nta till Cyber ​​Monday pĂ„ detta Hulu-avtal. TjĂ€nsten för videostreaming har beslutat att erbjuda en enorm rabatt pĂ„ sitt 12-mĂ„naders abonnemang för bĂ„de nya och kvalificerade Ă„terkommande kunder.

Just nu kan du hÀmta en 12-mÄnaders prenumeration för bara $ 2 per mÄnad. Det sparar dig $ 48, sÄ du sparar faktiskt mer Àn du spenderar.

Den hÀr affÀren gÀller den annonsstödda versionen av Hulu, som normalt kostar 5,99 USD per mÄnad. För att döda annonserna betalar du $ 11,99 per mÄnad.

Hulu har original programmering som och den kommande, men det Àr ocksÄ vÀrd för ett enormt bibliotek med licensierat innehÄll. PÄ grund av Walt Disney Company Àgarandel i Hulu fÄr streamingtjÀnsten innehÄll frÄn FX och 20th Century Fox. Du kommer ocksÄ att upptÀcka innehÄll frÄn tredjepartsmedieföretag, inklusive Lionsgate, DreamWorks Animation och Sonys Funimation.

Konkurrenter som Netflix och Disney + har Ànnu inte lanserat nÄgra rabatter under semestern. Amazon tar 10 procent rabatt pÄ Prime-medlemskap, som inkluderar Prime Video, men det kan vara dyrt om du inte bryr dig om de andra fördelarna. Hulu vinner dock med en stor katalog till ett lÄgt pris.

AffÀren löper ut kl 23:59 PT mÄndagen den 2 december och Àr öppen för nya kunder eller de som inte har haft ett Hulu-konto pÄ minst 12 mÄnader. Kontot ÄtergÄr till betalt efter ett Är, men du kan avbryta nÀr som helst.