Hulu kommer att erbjuda tillfälliga annonsfria avsnitt till Binge Watchers

Hulas abonnemangsplan inkluderar annonser, vilket kan vara irriterande om du gillar att titta på TV-program. Men nu kommer streamingtjänsten att belöna binge-watching genom att erbjuda enstaka annonsfria avsnitt.

På torsdag introducerade Hulu den nya annonsupplevelsen, som kommer att aktiveras när den misstänker att du ska delta i en binge-watch-session. I det tredje avsnittet kommer Hulu antingen att visa upp ett meddelande som säger att ditt avsnitt kommer att spelas utan reklam, eller så får du ett rabatterbjudande på en utvald produkt.

“Tittare önskar reklam som är integrerad och mindre störande för deras berättarupplevelse”, säger Hulu i tillkännagivandet. “Det är därför vi är engagerade i att driva innovation som tar hänsyn till beteende och sammanhang när vi bygger nya format och upplevelser.”

I det här fallet har innovationen inneburit att man skapar en datoralgoritm som kan upptäcka och förutsäga när en användare ska ägna sig åt lite övervakning. När det väl är gjort kommer algoritmen att visa upp specialannonser för att dra nytta av din timmar långa TV-tittarsession genom några psykologiska knep.

Till exempel samarbetade Hulu med märket Sparkle pappershanddukar för att komma med en serie annonser som inte en gång visar den faktiska produkten. I stället kretsar annonsen kring både Sparkle och användaren som tycker om TV. När tittaren kommer till det tredje avsnittet kommer ett meddelande från Sparkle att säga: “Är det bara vi, eller har TV fört oss närmare varandra? Låt oss fira detta med ett annonsfritt avsnitt!”

Hulu Cheez det

(Ett exempel på ett rabatterbjudande från en Hulu-binge-tittande-annons.)

Hulu samarbetade också med Kelloggs Cheez-It-varumärke för att skapa annonser om hur TV-tittande är bättre med snacks, och därmed bör du köpa lite. När det tredje avsnittet är på väg att dyka upp kommer en annons att dyka upp som erbjuder $ 1 av ett Cheez-It-mellanmål.

Tyvärr, om du tänker titta på en TV-serie under en hel dag, kommer Hulu så småningom att återupptas med det normala annonsflödet. Streamingtjänsten berättade för PCMag att annonsfri / särskild rabattbelöning kommer att begränsas till 3 gånger per dag. Men i slutändan är mindre annonser bra. Basplanen för Hulu kostar $ 5,99 per månad medan den annonsfria prenumerationen kostar mer till $ 11,99.

Relaterade Artiklar

Back to top button