Huawei Watch GT 2, Band 4, HarmonyOS TV-lÀckage

Huawei Watch GT 2, Band 4, HarmonyOS TV-lÀckage

Innan lanseringen av sin senaste flaggskeppsmartphone, Mate 30 Pro, har de bÀrbara datorer som den kinesiska tillverkaren Huawei planerade att tillkÀnnage vid sidan av telefonen lÀckt ut.

Som rapporterats av Android Headlines kommer Huawei Watch GT 2 att meddelas i morgon i tvÄ storlekar: en 42mm och 46mm version med 1,2-tums och 1,39-tums AMOLED-skÀrmar, betydligt mindre Àn den ursprungliga Huawei Watch GT.

42mm-versionen av smartwatchen innehÄller uppenbarligen inte en mikrofon och det Àr osannolikt att den har LTE-anslutning. Det Àr Ànnu oklart om det betyder att den större har nÄgon av dessa funktioner.

BÄda smartklockorna kommer att drivas av Kirin A1-chipet, som ocksÄ finns i Huaweis Freebuds 3-hörlurar som tillkÀnnagavs vid IFA 2019. De kommer att ha GPS, gyro, geomagnetisk, lufttryck och en optisk pulssensor. BÄda klockorna Àr enligt uppgift ocksÄ vattentÄliga upp till 50 meter.

Vid sidan av klockan kommer Huawei att tillkÀnnage ett nytt fitnessband, som sannolikt kommer att bli Huawei Band 4. Lite Àr kÀnt om den kommande bÀrbara produkten förutom att den har hjÀrtfrekvens och SpO2-sensorer (som uppskattar mÀngden syre i blodet).

Huawei kommer ocksÄ att tillkÀnnage en ny TV, som anses vara en uppgraderad version av Honor Vision TV. Den hÀr enheten har Huaweis eget varumÀrke pÄ baksidan, en popup-kamera, Ultra HD-upplösning och kommer att köra Huaweis operativsystem HarmonyOS.

Slutligen kommer Huawei att presentera MediaPad M6-surfplattan vid evenemanget. Den anvÀnder Kirin 980-chipset och en 10,8-tums skÀrm med en upplösning pÄ 2560 x 1600. Eftersom enheten redan har tillkÀnnagivits i Kina Àr det troligt att dess utseende vid Huaweis lansering kommer att vara att marknadsföra en global version. Men pÄ grund av företagets handelskrig med USA Àr det troligt att den version av Android den anvÀnder inte kommer att innehÄlla Ätkomst till Googles app-svit eller Play Store.

Förutom bÀrbara datorer och surfplattor har Huaweis smarttelefonsortiment ocksÄ lÀckt ut mycket innan företagets lanseringsevenemang. Bilder avslöjade denna vecka visar smartphones Mate 30, Mate 30 Pro och Mate 30 Lite.