Huawei Watch GT 2, Band 4, HarmonyOS TV-läckage

Innan lanseringen av sin senaste flaggskeppsmartphone, Mate 30 Pro, har de bärbara datorer som den kinesiska tillverkaren Huawei planerade att tillkännage vid sidan av telefonen läckt ut.

Som rapporterats av Android Headlines kommer Huawei Watch GT 2 att meddelas i morgon i två storlekar: en 42mm och 46mm version med 1,2-tums och 1,39-tums AMOLED-skärmar, betydligt mindre än den ursprungliga Huawei Watch GT.

42mm-versionen av smartwatchen innehåller uppenbarligen inte en mikrofon och det är osannolikt att den har LTE-anslutning. Det är ännu oklart om det betyder att den större har någon av dessa funktioner.

Båda smartklockorna kommer att drivas av Kirin A1-chipet, som också finns i Huaweis Freebuds 3-hörlurar som tillkännagavs vid IFA 2019. De kommer att ha GPS, gyro, geomagnetisk, lufttryck och en optisk pulssensor. Båda klockorna är enligt uppgift också vattentåliga upp till 50 meter.

Vid sidan av klockan kommer Huawei att tillkännage ett nytt fitnessband, som sannolikt kommer att bli Huawei Band 4. Lite är känt om den kommande bärbara produkten förutom att den har hjärtfrekvens och SpO2-sensorer (som uppskattar mängden syre i blodet).

Huawei kommer också att tillkännage en ny TV, som anses vara en uppgraderad version av Honor Vision TV. Den här enheten har Huaweis eget varumärke på baksidan, en popup-kamera, Ultra HD-upplösning och kommer att köra Huaweis operativsystem HarmonyOS.

Slutligen kommer Huawei att presentera MediaPad M6-surfplattan vid evenemanget. Den använder Kirin 980-chipset och en 10,8-tums skärm med en upplösning på 2560 x 1600. Eftersom enheten redan har tillkännagivits i Kina är det troligt att dess utseende vid Huaweis lansering kommer att vara att marknadsföra en global version. Men på grund av företagets handelskrig med USA är det troligt att den version av Android den använder inte kommer att innehålla åtkomst till Googles app-svit eller Play Store.

Förutom bärbara datorer och surfplattor har Huaweis smarttelefonsortiment också läckt ut mycket innan företagets lanseringsevenemang. Bilder avslöjade denna vecka visar smartphones Mate 30, Mate 30 Pro och Mate 30 Lite.

Relaterade Artiklar

Back to top button