Huawei Tips Långvarig GT 2 Smartwatch, 4K TV med kamera

Tillsammans med lanseringen av sina Mate 30-smartphones tillkännagav Huawei idag också GT 2-smartklockan och Huawei Vision-tv.

Klockan, som finns i 46 mm och 42 mm variationer, drivs av företagets Kirin A1-chip – en integrerad Bluetooth- och ljudbehandlingsenhet som hjälper klockan att förbruka mindre ström, säger Huawei.

Med detta i åtanke hävdar Huawei att den större GT 2 kan fungera i två veckor utan att behöva laddas (med både pulsmätare och samtalsfunktioner), medan den mindre GT 2 kan hantera en vecka utan att vara inkopplad. Med konstant GPS-spårning , förvänta dig 30 timmar respektive 15 timmars batteritid.

Displayen på 46 mm-serien är en 1,39-tums AMOLED-pekskärm med en upplösning på 454 x 454, medan 42 mm Watch GT 2 har en 1,2-tumsskärm med en upplösning på 390 x 390. En inbyggd högtalare och mikrofon innebär att användare kan vara upp till 150 meter från sin ihopparade enhet och fortfarande ta emot telefonsamtal samt lyssna på 500 låtar som är lagrade på enheten.

I sportläge kan Watch GT 2 upptäcka löpning, promenader, klättring, vandring, stiglöpning, cykling, simning, gratis träning samt elliptiska och roddmaskiner, med variationer för användare som gör dessa sporter inom och utanför. Det har också riktat sig till analytiker före träning, dataregistrering under träningen och “professionell rådgivning” efteråt.

När du sover kommer klockan att spåra hjärtfrekvens, andningskvalitet och sömnkvalitet för att bedöma sömnkvaliteten och föreslå förbättringar.

46mm Huawei GT 2 kommer att finnas tillgänglig från 249 €, medan 42mm kostar 299 €; båda kommer att finnas tillgängliga i oktober.

Huawei Vision TV har under tiden en 4K-skärm (i 55-, 65- och 75-tumsversioner och en 120Hz uppdateringsfrekvens), 5,1 surroundljud från vad som verkar vara en soundbar längst ner på skärmen och en popup-kamera överst.

Den kameran kan videosamtal, “gemensam igenkänning” för kondition och flerskärmsfunktionalitet för användning med Huaweis smartphones. Den kan också användas som ett kontrollcenter för ett antal Internet of Things-enheter, och användare kommer att kunna “hoppa” foton och videor från sina smartphones till TV: n via TV: ns fjärrkontroll. Huawei tillkännagav inte ett släppdatum eller prisinformation för sin TV.

Relaterade Artiklar

Back to top button