HTC Tips lÀgre kostnad Exodus 1s Blockchain-telefon

HTC Tips lÀgre kostnad Exodus 1s Blockchain-telefon

Om du menar allvar med krypto kan nya HTC Exodus 1s vara uppe i din grÀnd.

Smarttelefonen, som inkluderar en inbyggd kryptoplÄnbok, Àr en billigare version av Exodus 1-blockkedjetelefonen som presenterades förra Äret, som sÀljs för cirka 700 dollar. Det kunde bara köpas med Bitcoin eller Ether, men Exodus 1s kommer att kosta 219 euro eller motsvarande pris i krypto via BTC, ETH, LTC, BNB eller BCH.

Det kommer initialt att rulla ut i Europa, Taiwan, Saudiarabien och Förenade Arabemiraten.

HTC sÀger att Exodus 1s Àr den första smarttelefonen med full Bitcoin-nodfunktioner.

“Vi gav anvĂ€ndarna möjlighet att Ă€ga sina egna nycklar [with Exodus 1], och nu har vi gĂ„tt ett steg lĂ€ngre för att tillĂ„ta anvĂ€ndare att köra sin egen fullstĂ€ndiga Bitcoin-nod, “sĂ€ger Phil Chen, decentraliserad chef pĂ„ HTC, i ett uttalande.” FullstĂ€ndiga noder Ă€r den viktigaste ingrediensen i motstĂ„ndskraften i Bitcoin nĂ€tverk och vi har sĂ€nkt intrĂ€deshindret för nĂ„gon person att köra en nod. “

HTC erkĂ€nner att körning av en fullstĂ€ndig Bitcoin-nod “fortfarande Ă€r ganska experimentell” och det rekommenderas att anvĂ€ndare ansluter till Wi-Fi och ansluter sina enheter till en strömkĂ€lla medan de gör det. Men det kan i teorin “anvĂ€ndas pĂ„ sprĂ„ng.” HTC kommer att fĂ„ feedback frĂ„n anvĂ€ndarna om upplevelsen, stĂ„r det.

Hela Bitcoin-huvudboken Àr cirka 260 GB just nu och ökar med 60 GB per Är. sjÀlva telefonen har bara 64 GB lagringsutrymme, men den huvudboken kan lagras pÄ ett 400 GB + SD-kort, som sÀljs separat.

5,7-tums Exodus 1s kör ett Qualcomm Snapdragon 435-chip, Android Oreo 8.1 och 4 GB RAM. Det finns ett 3000mAh-batteri, 13MP fram- och bakÄtvÀnda kameror och full HD 1080p videoinspelning. Hörlursuttaget kvar.