Hotfix ansökte om Shadowreaper Anduin hero power delay – Hearthstone

Om du nyligen har spelat mot några Hearthstone-präster och hittat Shadowreaper Anduins Hero Powers uppdateras för att vara smärtsamt långsam, det är inte du som är det.

Den senaste versionen av Patch 9.2 introducerade en bugg som tillför en betydande fördröjning i spelet när Shadowreaper Anduins Hero Power uppdateras. Nära anhängare av metan kommer att förstå varför detta visar sig vara ett sådant problem.

Den så kallade Highlander Priest är ett av de mest populära Hearthstone-däcken som används just nu, och ser hjälten använda sig av den alternativa hjältekraften som tillhandahålls av Shadowreaper Anduin för att rensa upp speländande burst-skador.


En fix är dock på väg att tillämpas, enligt ett nyligen inlägg av utvecklaren Mike Donais.

“Vi använder för närvarande en snabbkorrigering för att fixa hastigheten för Shadowreaper Anduins hjältekraft”, skrev han på de officiella Hearthstone-forumen.

“Det saktade ner i lappen igår. Jag vet inte exakt varför eftersom jag inte är en av ingenjörerna som fixade det, men det låter som om det är en biverkning av Unity-uppgraderingen vi gjorde. Vi måste bygga om några saker när vi gör en enhetsuppgradering. “

Problemet ska vara borta nästa gång du loggar in i spelet.

Relaterade Artiklar

Back to top button