hoppsan! $ 13K kameralins sÀljs för $ 95 pÄ grund av Prime Day-fel

 hoppsan!  $ 13K kameralins sÀljs för $ 95 pÄ grund av Prime Day-fel

Amazon erbjöd tusentals rabatter som en del av sin 48-timmars Prime Day-försÀljning tidigare i veckan, men vissa prissÀnkningar var bÀttre Àn andra, och vissa var ett misstag som sÄg att Prime-medlemmar fick 99 procent rabatt pÄ kamerakuggar.

Som PetaPixel rapporterar, kan alla som besöker Amazon som letar efter billig kamerautrustning under Prime Day ta sig nÄgra otroliga fynd. Det visar sig att nÄgon hos Amazon har skruvat upp och prissatt ett antal mycket dyra kameror och kamerapaket till $ 94,48.

Exempel pÄ de alltför generösa prissÀnkningarna inkluderar $ 550 Sony a6000 och 16-50mm linspaket, $ 1,299 Fujifilm X100F och $ 2000 Canon EOS R. Men det bÀsta priset var dock pÄ $ 13 000 Canon EF 800 mm f / 5,6L IS Teleobjektiv, som precis som allt annat, hade sÀnkts till $ 94,48. Vissa smarta shoppare lyckades till och med fylla sina vagnar fulla av dessa erbjudanden och spenderade nÀstan $ 1 000 för massiva besparingar.

Till Amazons kredit Àrar företaget orderna snarare Àn att annullera dem. Det kommer att göra ont, sÀrskilt nÀr ett antal av de otroliga erbjudanden delades pÄ Slickdeals dÀr mÄnga fler skulle se dem. Som du förvÀntar dig tog det dock inte Amazon sÄ lÄng tid att ta ner affÀren för att stoppa det att förlora pengar pÄ det dyra satsen.

Om du lyckades dra nytta av Amazons Prime Day-kamera generositet, bra gjort, men jag misstÀnker att Amazon redan har undersökt varför det hÀnde och kommer att se till att inga sÄdana erbjudanden visas för det oundvikliga Prime Day 2020-evenemanget nÀsta Är.