hoppsan! $ 13K kameralins säljs för $ 95 på grund av Prime Day-fel

Amazon erbjöd tusentals rabatter som en del av sin 48-timmars Prime Day-försäljning tidigare i veckan, men vissa prissänkningar var bättre än andra, och vissa var ett misstag som såg att Prime-medlemmar fick 99 procent rabatt på kamerakuggar.

Som PetaPixel rapporterar, kan alla som besöker Amazon som letar efter billig kamerautrustning under Prime Day ta sig några otroliga fynd. Det visar sig att någon hos Amazon har skruvat upp och prissatt ett antal mycket dyra kameror och kamerapaket till $ 94,48.

Exempel på de alltför generösa prissänkningarna inkluderar $ 550 Sony a6000 och 16-50mm linspaket, $ 1,299 Fujifilm X100F och $ 2000 Canon EOS R. Men det bästa priset var dock på $ 13 000 Canon EF 800 mm f / 5,6L IS Teleobjektiv, som precis som allt annat, hade sänkts till $ 94,48. Vissa smarta shoppare lyckades till och med fylla sina vagnar fulla av dessa erbjudanden och spenderade nästan $ 1 000 för massiva besparingar.

Till Amazons kredit ärar företaget orderna snarare än att annullera dem. Det kommer att göra ont, särskilt när ett antal av de otroliga erbjudanden delades på Slickdeals där många fler skulle se dem. Som du förväntar dig tog det dock inte Amazon så lång tid att ta ner affären för att stoppa det att förlora pengar på det dyra satsen.

Om du lyckades dra nytta av Amazons Prime Day-kamera generositet, bra gjort, men jag misstänker att Amazon redan har undersökt varför det hände och kommer att se till att inga sådana erbjudanden visas för det oundvikliga Prime Day 2020-evenemanget nästa år.

Relaterade Artiklar

Back to top button