Honor 9X och 9X Pro-tjänsteman: Två medelstora innovationer med en infällbar kamera

Honor 9X ProHonor 9X Pro

Huawei-dotterbolaget har introducerat två nya mellansvart smartphones med Android-operativsystemet. Båda har samma storlek, har en mycket liknande teknisk specifikation och en populär lågprislapp. Detta är en Honor 9X och 9X Pro.

Även i specifikationen också utmärker sig intesparas hela situationen med en selfie-kamera med egen motorcykel så att den kan, om det behövs mata ut sig själv. Detta öppnade dörren för att inte bara eliminera utskärningen utan också hålet i själva bildskärmen. Konstruktionen består den här gången av en kombination glas och metall, han skriver GizmoChina.

Teknisk specifikation:

6,59 ″ LCD-skärm, Full HD +, 19,5: 9 bildförhållande Kirin 810 4 till 8 GB RAM 64 till 256 GB lagring + microSD 48 + 20 Mpx eller 48 + 8 + 2 (Pro) Mpx huvudkamera 16 Mpx selfie-kamera 4000 mAh batteri EMUI 9.1.1 (Android 9 Pie)

Honor 9X och 9X Pro drivs av ett chipset Kirin 810, som skapades tack vare 7 nm-teknik, som liknar den mer avancerade Kirin 980. Den tar hand om saften igen 4000 mAh batteri, ger displayen 6,59 ″ LCD display, och om någon är intresserad av RAM når den storlek 8 GB. Data kan lagras antingen internt (256 GB) eller extern lagring med formuläret microSD-kort.

Honor 9XHonor 9X

Olika kameror

Den största skillnaden mellan Honor 9X och Honor 9X Pro kan ses på baksidan av strukturen. I ett fall är det tillgängligt dubbelmedan i andra upp trippel- huvudkamera. Den mer överkomliga modellen fick inte den så kallade ultra vidvinkelobjektiv. Den erbjuder endast 48 och 20 Mpx-sensorer.

Pris och tillgänglighet

Prislappar börjar kl 200 dollar och när det gäller den europeiska tillgängligheten av båda innovationerna har inget ord sagts om det ännu. Allt vi vet är att de redan har startat en försäljning i Kina. Den officiella lanseringen kommer att äga rum i slutet av månaden. Det vill säga, förutom Pro-versionen, eftersom den kommer fram till butikshyllorna 9 augusti.

Relaterade Artiklar

Back to top button