Highlander Mage-däcklistguide – Scholomance Academy – Hearthstone (augusti 2020)

Vår guide för Highlander / Reno Mage-däck innehåller den bästa däcklistan för säsong 77 av Hearthstone (augusti 2020). Du kan också hitta några allmänna strategiråd och en uppdelning av däcks nyckelkombinationer, men vi kommer att fortsätta lägga till mer över tiden.

Highlander Mage är ett däck inspirerat av Reno Relicologist. Uppenbarligen inte samma sak som Reno Jackson så många känner och älskar i Wild-formatet, den här har samma däckbyggnadsbegränsning, men med ett lite mindre omedelbart imponerande slagland. När du spelar Reno the Relicologist utan några dubbletter i ditt däck, han hanterar 10 skador jämnt fördelat mellan alla fiendens minions. Observera att det inte träffar motståndarens ansikte, vilket betyder att det är mycket troligt att din Reno Relikolog kommer att rensa vad styrelsen fienden har samlat på sig.

Även om detta kanske inte är så effektfullt som den ursprungliga Renos ‘heal to full’-effekt, är anti-aggro-effekten mycket lika. Många Beast Hunter-kortlekar skulle skrämmas av rädsla för ett så starkt bräde som lämnar en 4/6 kropp på brädet. Mage har många starka kort också, så det finns många sätt att låta dina fiender gissa när det gäller att spela en relikologdäck. Förutom detta fungerar Zephrys the Great som ett enormt effektfullt kort, så att du kan upptäcka det “perfekta” kortet så länge du uppfyller Reno Relikologens däckvillkor.


Highlander Mage däck lista och strategi

Här är den version av Reno Mage vi ska gå till just nu i Scholomance Academy. Förvänta dig ytterligare förfining med metaskift, så uppdaterar vi den här sidan när och när de händer.

magikerNeutral
1 x Arcane Breath1 x Urstudier
1 x Froststråle1 x hjärnfrysning
1 x Astromancer Solarian1 x utvecklande missiler
1 x Firebrand1 x Doomsayer
1 x förbränning1 x Zephrys the Great
1 x fängslad observatör1 x Twilight Drake
1 x Frost Nova1 x Escape Manasaber
1 x Arcane Intellect1 x Jandice Barov
1 x Conjurer’s Calling1 x Khartut Defender
1 x rullande eldklot1 x Siamat
1 x Malygos, Aspect of Magic1 x Alexstrasza
1 x Reno relikologen1 x Dragonqueen Alexstrasza
1 x Dragoncaster
1 x skapelsens kraft
1 x djupfrysning
1 x Pussellåda av Yogg-Saron
1 x Kalecgos
1 x The Amazing Reno

Välj och kopiera den långa ID-strängen nedan och skapa sedan ett kort i Hearthstone för att exportera detta kort till ditt spel.

Däckimport-ID: AAECAf0EHooBqwTFBMsEjQiDlgOfmwOgmwOKngOhoQPCoQP8owOSpAOEpwP6rAPsrwPwrwORsQOEtgOMtgPhtgPDuAONuwPexAPgzAP4zAPHzgPNzgOU0A =

Fler fantastiska Mage-guider:

Allmän strategi

Mage-klassen har många starka trollformler. Så mycket så, faktiskt, att begränsa däckbyggnad för att förbjuda dubbletter är inte det mest chockerande att fråga. Denna kortlek försöker använda dessa trollformler, liksom värdeskapande kort, för att vinna spelet senare.

Tidigt spel: Du vill gå till en vanlig “tempo” -stil i början av spelet. Vi fick en anständig framgång med att spela Zephrys the Great på tur 2, då han erbjöd oss ​​kort som Animal Companion och Brightwing för att hjälpa oss att fortsätta böja oss mot det senare spelet.

I allmänhet är ditt mål att hitta minions och trollformler du kan spela tidigt, och försök ditt svåraste att inte falla för aggro. Borttagning som Frostbolt hjälper bra, och Ray of Frost och Arcane Breath kan ge dig hjälp med situationen beroende på motståndarens handling.

Mid Game: Du har trollformler när du rensar fiendens bräda med Flamestrike eller Blizzard och förvandlar deras stora killar med Polymorph. Du vill hålla tempo med detta däck, så försök att spela ut minions när du kan, och rikta in fiendens minions när det behövs.

Fortsätt spela den här planen och du kommer säkert att hitta svaret på din motståndares drag. Reno relikologen är en fantastisk turn 6-lek för att vända tidvattnet för striden också, sannolikt att rensa varje fart fienden har fått fram till denna punkt.

Sent spel: Det är din tid att lysa nu. Värdelöst är det svårt att slå dig, speciellt om du har lyckats få din Luna’s Pocket Galaxy att spelas ut tidigt. Tortollan Pilgrim kan upptäcka en tavla som är klar för dig också, vilket innebär att du kan dubbla upp Flamestrikes eller Blizzards om du så önskar, förutsatt att du inte redan har ritat dem. Din Malygos, Aspect of Magic-trollformel bör också vara till nytta sent.

Kämpar du fortfarande sent i spelet? För bara 10 mana kan du spela The Amazing Reno, som får alla fiender (och vänliga minions) att försvinna utan att utlösa Deathrattles eller något. Ganska sjuk

Highlander Mage Mulligan Guide

I början vill du hålla dig vid liv så att du kan anamma det obegränsade värdet som erbjuds dig. Så här kommer du till den fasen.

1. Astromancer Solarian är värt att behålla, eftersom du får extra skada från tidiga trollformler så länge den är vid liv, samt att blanda Solarian Prime in i ditt däck när den död.

2. Zephrys the Great är en stor tidig minion, eftersom att spela det proaktivt kan forma spelet på ett sådant sätt att motståndaren aldrig får en inblick. Ett fantastiskt tempospel på tur 3 kan eliminera alla behov av ett stort bräde klart senare i spelet.

3. Mot aggro är Ray of Frost viktigt för att sakta ner dem tidigt.

Highlander Mage-tips, kombinationer och synergier

Highlander Mage har en långsiktig spelplan. Här är några anmärkningsvärda synergier och tips att tänka på:

– The Amazing Reno får alla minions att försvinna. Det betyder att de inte utlöser Deathrattles eller andra effekter, allt annat än att garantera ett helt klart bräde för en sväng.

– Tortollan Pilgrim fungerar som ett sätt att mildra nackdelen med att bygga ett Highlander-däck, så att du kan välja från en förtrollning du ännu inte har dragit från ditt däck. Du kan till och med casta Luna’s Pocket Galaxy om du inte har ritat den ännu.

– Vänligen skriv inte ut Kalecgos på tur 9. Snälla.

– Bomb Warrior är naturligtvis ett problem med tanke på att de kan stänga av din Highlander-mekanik med flera bomber, men i allmänhet vill du ändå ta framfoten mot den här typen av däck. Men om du möter många Bomb Warriors, se till att du spelar Zephrys the Great tidigt så att du får värdet av honom.

– Khartut Defender fungerar bra när du vill hålla dig vid liv lite längre. Låt dig inte luras av dess 4 hälsa – den kommer tillbaka levande, tar ytterligare en hit och läker dig för 6 under processen.

– Alexstrasza ändrar hälsototalen för en hjälte till 15, vilket kan leda till en överraskande dödlig om du har en stark styrelse.

– Zephrys the Great kan hitta dig dödlig med ett kort från Basic eller Classic-setet. Håll utkik efter intressanta kombinationer som tar dig över mållinjen.

– Mo’arg Artificer fördubblar skador som delas ut på alla minions, vilket innebär att du lättare kan döda av aggressiva brädor som Arcane Breath, Frostbolt och Ray of Frost.

– Evocation är ett fantastiskt sista gambitspel, eftersom det fyller din hand med trollformler som måste kastas på samma tur. Det är bara 1 mana, så du borde kunna kasta några av trollformlerna innan de kastas.

– Reno relikologen är ett utmärkt sätt att komma ikapp om du har överlämnat brädet till fienden, så glöm inte att spela honom för en solid tavla klar som uteslutande riktar sig till minions.

– Solarian Prime riktar sig mot fiender med skador om möjligt, vilket gör det mycket mer tillförlitligt än andra liknande effekter, som Puzzle Box of Yogg-Saron.

– Fängslad observatör fungerar bra för att hålla aggressiva motståndare borta. De vill inte överanstränga sig till en tavla som de vet kommer att ta en massa skador.

Relaterade Artiklar

Back to top button