Highlander Galakrond Priest-däcklistguide – Scholomance Academy – Hearthstone (augusti 2020)

Vår Highlander Galakrond Priest-däcklistguide innehåller den bästa Scholomance Academy-däcklistan för säsong 77 (augusti 2020). Vår Highlander Priest-guide innehåller också Mulligan-råd, kortkombinationer och strategitips.

Highlander Priest ser ut som om det kommer att göra ett ganska solidt val i Scholomance Academy. Det är dock helt annorlunda än den tidigare arketypen med liknande som Raza the Chained. Istället är det ett Galakrond-fokuserat kontrolldäck som utnyttjar Zephrys the Great och Dragonqueen Alexstraszas superstarka Battlecries. Så här får du det att fungera.

Navigering:

Använd följande länkar för att snabbt navigera till det avsnitt i guiden du är mest intresserad av just nu!

1. Däcklista och strategi

2. Mulligan

3. Kortkombinationer och synergier

Highlander Priest-däcklista och strategi

Här är den senaste versionen av Highlander Priest som vi tycker att du ska testa.

PrästNeutral
1 x Förbjudna ord1 x fängslad Vilefiend
1 x Lazul’s Scheme1 x Zephrys the Great
1 x lärjunge av Galakrond1 x Wretched Tutor
1 x förnya1 x rektor Kel’Thuzad
1 x våg av apati1 x Kronx Dragonhoof
1 x Mindrender Illucia1 x Onyx Magescribe
1 x Shadow Word: Death1 x Dragonqueen Alexstrasza
1 x Tankstål
1 x bot
1 x Sethekk Veilweaver
1 x Mindflayer Kaahrj
1 x Shadow Madness
1 x apotheos
1 x Madame Lazul
1 x Cabal Acolyte
1 x Shadow Word: Ruin
1 x Holy Nova
1 x övertygande infiltrator
1 x Time Rip
1 x Cabal Shadow Priest
1 x Galakrond, det otydliga
1 x Soul Mirror
1 x Murozond the Infinite

Välj och kopiera den långa ID-strängen nedan och skapa sedan ett kort i Hearthstone för att exportera detta kort till ditt spel.

Däckimport-ID: AAECAa0GHh7cAZACyQbTCrCRA4KUA5ibA + ubA / yjA5mpA9qsA4WtA82vA46xA5GxA + O0A5O6A5u6A6 + 6A / S7A8i + A8jAA7PMA9vMA5zNA8ANA + PRA

Allmän strategi:

Du vill spela ett standardkontrollfokuserat spel med Highlander Priest. Det är enkelt att styra detta däck så länge du håller ögonen på misstag.

Tidigt spel: I början av tiden fungerar Reliquary of Souls, Imprisoned Homonculus och Dragonmaw Sentinel utmärkt när tur 1 spelas, vilket gör att du kan spela starkare spel senare samtidigt som du får en (nästan) omedelbar effekt. Fortsätt spela ut dina billigare minions om möjligt, men var inte rädd för att passera – din borttagning borde vara tillräcklig för att hålla dig vid liv just nu.

Mitt spel: Den nyligen buffrade Holy Nova kostar nu bara 4 mana, så du kommer ofta att kunna bli av med hela brädor med aggressiva minions. Använd Apotheosis på en hantlangare som ska attackera för att få Lifesteal också. Kom ihåg att varje spel är annorlunda med en Highlander-kortlek, eftersom du är mycket mindre benägna att dra ut rätt kort konsekvent. Din övergripande plan är fortfarande att hålla fienden i schack under hela mitten av spelet – och ditt däck bör ha ungefär tillräckligt med variation för att göra det. Från Breath of the Infinite till Shadow Madness, kommer det vanligtvis att finnas någon form av effektfull trollformel som du kan kasta.

Sen match: Ditt värde går igenom taket senare i spelet. Galakrond, den otydliga kan förstöra upp till fyra fiendens hantlangare och sedan generera ett prästkort varje gång. Skeletal Dragon ger dig en drake i din hand varje gång, och Kronx Dragonhoofs förödelser är potentiella spelvinnare i rätt brädestatus.

Naturligtvis är anledningen till att detta är ett Highlander-däck Zephrys the Great och Dragonqueen Alexstrasza, så om du inte har använt dessa minions än så är det dags – leta efter dödlig med Zephrys om möjligt. Han hittar det alltid.

Fler fantastiska prästguider:

Highlander Priest Mulligan guide

1: Reliquary of Souls ger dig tidig livsstil för några anständiga affärer, och blandar sedan i en jätte med Reliquary Prime.

2: Dragonmaw Sentinel behöver bara en drake i handen för att få Lifesteal, samt en extra attackpunkt. En 2 mana 2/4 med Lifesteal är ett fantastiskt sätt att sakta ner aggro-däcken.

3: Fängslad Homunculus är 1 mana 2/5. Visst att det är försenat, men det är fortfarande mycket värdefullt. Det har också Taunt, perfekt för att stoppa aggression.

Highlander Priest-kortkombinationer och synergier

Det här är de viktigaste kortkombinationerna du behöver tänka på när du spelar just den här versionen av Highlander Priest:

– Översteprästen Amet förändrar hälsan hos alla vänliga minions kallade till sin egen. Det betyder att om han är skadad och är på 1, vill du ändra det innan du spelar något som Murozond the Infinite.

– På tal om, Murozond the Infinite kan vara ett löjligt stort spel. Om din motståndare precis har spelat en enorm Taunt-hantlangare kan du spela Murozond och få en av dina egna, plus 8/8 kroppen.

– Gör matematiken innan du kastar Soul Mirror – du kan kanske sluta med några få hantlangare kvar om du handlar bra i förväg.

– Holy Nova har blivit buffrad till 4 mana, så du kommer att kunna spela det en tur tidigare. Det är oerhört viktigt mot aggodäck med översvämningar, särskilt viktigt med den nya Demon Hunter-klassen.

– Tyvärr kan Dragonqueen Alexstrasza inte längre få en 0-kostnadskopia av sig själv från sin Battlecry. Fortfarande superstark men du kan ibland generera en extra kopia från Skeletal Dragon om du har tur.

– Kronx Dragonhoof spelas vanligtvis bäst när Galakrond, det otydliga redan är i spel. Med det kan han kasta en förödelse, medan utan att han bara ritar din Galakrond.

– Shadow Madness kommer att ge fiendens minion tillbaka till dem i slutet av svängen om den inte dör. Försök att byta ut det mot en annan fiendens hantlangare, eftersom det skulle vara två dödar till priset av en.

– Sethekk Veilweaver är en stor värdegenerator, eftersom du får en prästförtrollning i handen för varje gång du trollformlerar antingen en vänlig eller fiendens hantlangare. Tyvärr fungerar det inte för Battlecries som för Aeon Weaver.

Relaterade Artiklar

Back to top button