Hearthstones Tombs of Terror har signaturskatter och raid boss-stil strider

I en Hearthside Chat-video avslöjade Hearthstone-uppdragsgivaren Ryan Collins hur Frälsarna från Uldum-enspelarsinnehåll kommer att spela. Signature Treasures, raid boss-style battles och multi-class hjältar är fokus för Tombs of Terror.

Fyra kapitel kommer att finnas tillgängliga, släppta under tre veckor. Kapitel 1 och 2 kommer på tisdagen den 17 september, och kapitel 3 släpps en vecka senare, den 24: e. Kapitel 4 och den hemliga finalen, där alla fyra upptäcktsresande troligtvis kommer att möta en mystisk fiende, kommer att anlända tisdagen den 1 oktober.

Uldums pestkort, avslöjades, skapades faktiskt av Rafaams League of EVIL för att förstöra världen. Genom att göra det väckte de några skrämmande monster som måste hanteras med hjälp av det vanliga build-as-you-go-formatet som populariserades av tidigare Hearthstone-äventyr. 24 unika skatter har lagts till, kraftfulla kort som kan svänga dina körningar tillbaka till din fördel och är specifika för varje hjälte.

Var och en av de fyra kapitlen ger dig kontroll över en av League of Explorers: Reno Jackson, Elise Starseeker, Brann Bronzebeard och Sir Finley Mrrgglton. De har också några extra förmågor för detta äventyr, eftersom varje hjälte har förmågan hos två klasser.

Reno kombinerar Mage och Rogue, Elise representerar Druid och Priest, Brann förenar Hunter och Warrior, medan Finley, som en Murloc, samlar Paladin och Shaman. Du kommer att utnyttja potentialen för stora nya kombinationer med synergieffekter i flera klasser, liksom korsvägar igen med Bartender Bob. Licenslagar i Uldum är uppenbarligen avslappnade.

Dessa kombinationer kan bli intensiva. Till exempel uppgraderar Renos Gatling Wand-skatt sin skadautmatning med varje trollformel som du hittills har kastat. Att lägga till Rogue-stavningspoolen till Magages ger ett enormt utbud av förmågor, och du kommer att kunna uppgradera Gatling Wand till en enormt kraftfull efterbehandlare mot många fiender.


I slutet av varje körning kommer utforskare att utmana en pestherre, den fysiska förkroppsligandet av var och en av pesten. Dessa stora onda med höga hälsototal påminner om raidbossar i andra spel och kan slås under flera körningar om det behövs.

Äventyret kan köpas för £ 16,99, ett paket som innehåller ett slumpmässigt legendariskt kort och ett specialkort tillbaka. Detaljer om den sista striden är för närvarande en hemlighet, men vi kommer att hålla dig uppdaterad så snart vi vet mer.

Relaterade Artiklar

Back to top button