Hearthstones sista Saviors of Uldum-kort avslöjar strömmen tillkännagiven

Hearthstone Saviors of Uldums avslöjande schema för avslöjande av kort har tillkännagivits, med den stora avslöjningsströmmen som äger rum onsdagen den 31 juli.

Nedan har vi skisserat de olika lokala tiderna för strömmen nedan, och du kommer att kunna se den live på Hearthstones officiella Twitch-kanal.

Storbritannien: 18:00 BST Europa: 19:00 CEST Östkusten USA: 13:00 EDT Västkusten USA: 10:00 PDT

Den avslöjande strömmen kommer att innehålla anmärkningsvärda – och otroligt hälsosamma – Hearthstone-streamer Brian Kibler, liksom Hearthstone-designern Peter Whalen och community manager Chris Sierra. Som traditionen kommer de tre troligen att spela några spel, lyfta fram en handfull viktiga finalkort och visa upp några kraftfulla – eller rent av galna – synergier.

Den kommande Hearthstone-expansionen, Saviors of Uldum, kommer att släppas tisdagen den 6 augusti. Ända sedan den härligt luftiga filmtrailern har en stadig ström av kort avslöjats. Vi har tillagat några teoretiska däck inför lanseringsdagen och har en fullständig lista över alla kort som för närvarande är tillkännagivna, så gå vidare till vår Saviors of Uldum-guide om du är ute av slingan.

Vi hoppas att strömmen kan visa oss några kraftfulla kort att lägga till i Highlander-däcken vi har teoretiskt skapat, eller kanske kommer de uppdrag som ännu inte tillkännages ändra metan på nya och spännande sätt. Hur som helst, var noga med att ställa in strömmen på onsdagen den 31 juli, och håll utkik när expansionen släpps för våra ständigt uppdaterade kortlistor och guider!

Relaterade Artiklar

Back to top button