Hearthstones senaste Tavern Brawl förbjuder legendariska och episka kort

Hearthstones senaste Tavern Brawl – Brawl Block: Tinyfin Mode – kom ut igår kväll och det ger oss möjlighet att visa vår kreativitet när vi bygger däck. Endast kort från basuppsättningen, tillsammans med Common och Rare är tillåtna, så dina vanliga arketyper i däcket går antingen ut genom fönstret eller behöver några allvarliga tweaks. Ingen av dina snygga legendarier är tillåtna här, bara de billiga grejerna.

Om du kämpar har vi spelat en hel del spel i BrawlBlock: Tinyfin Mode och har lyckats med arketyper av Midrange Hunter. Här är vår kortlista och guide, och om du är en spelare i standardformat behöver du bara byta ut Epic och Legendary-korten ut som Ramkahen Wildtamer och Houndmaster, eftersom utan Master’s Call i ditt däck kommer du att kunna att köra kort från andra djur. Släng in en extra Tundra Rhino och ett par Savannah Highmanes så är du klar att gå.


Det är värt att ta en titt på vår Budget Saviors of Uldum Decks-sida om du letar efter fler idéer – de flesta av dessa kort är mycket låga på dyra kort, och däcken med en enda Epic kan enkelt bytas för att rymma!

Som vanligt med Tavern Brawls är belöningen för att vinna ditt första spel ett Classic Pack. Det är dock ett roligt slagsmål! Uppmuntran av billiga deckbuilding leder till att du använder kort som du vanligtvis inte ser, något som är hälsosamt för ett spel som Hearthstone. Gräv djupt i din samling och se vad du kommer på!

Relaterade Artiklar

Back to top button