Hearthstones Onward to Uldum-händelse sätter scenen för Tombs of Terror

Uppbyggnaden av Hearthstones nästa äventyr med en spelare, Tombs of Terror, pågår, eftersom ett nytt två veckors event vidare till Uldum nu är live. Efter Tombs of Terror tillkännagivande förra veckan kan du logga in på Hearthstone idag och börja mot Uldums gravar.

Forward to Uldum består av ett par Tavern Brawls med tema, med bonusbelöningar tillgängliga för att slutföra dem. Den första av dessa Tavern Brawls kommer att ta formen av ett äventyr i Dungeon Run-stil, där du lägger till kortbuntar i ditt däck när du deltar i strider.

Pågår från 4 till 10 september är evenemangets inledande bråk The League of Explorers: Revived. Du måste vägleda Elise i hennes strävan att rekrytera sina League of Explorers-kamrater, ta ner onda monster och skurkar i öknen när du går, vilket kulminerar i en ansikte mot Dark Pharaoh Tekahn. Du får en Legendary Quest vid inloggning, där belöningen är ett gratis Saviors of Uldum-paket, som du tjänar tillsammans med det vanliga Classic-paketet som du får genom att delta i Tavern Brawls.


Mellan 11 och 18 september byter Tavern Brawl till Three Wishes, ett uppdrag baserat på allas favoritgenie, Zephrys the Great. Vi kommer att ha mer information när den släpps, men vi antar att det handlar om att utnyttja Zephrys förmåga att önska det perfekta kortet. Den här gången får du två Saviors of Uldum-paket med din Legendary Quest, liksom Classic-paketet.

Se till att du ger dem en virvel – varje strid är utformad på ett kreativt sätt, vilket gör det värt att spela oavsett vilka gratispaket som finns tillgängliga. Allt som finns kvar nu är att vänta på Tombs of Terror – håll utkik efter våra guider när äventyret släpps!

Vi har spelat en hel del Saviors of Uldum, så kolla in vår Deck Tier List om du vill komma igång!

Relaterade Artiklar

Back to top button