Hearthstones nya Warlock-hjälte Nemsy Necrofizzle kommer inte att vara regionfri

Ett nytt alternativt Warlock-porträtt – Nemsy Necrofizzle – tillkännagavs av Hearthstone igår, men det ser ut som om de som lyckas låsa upp den här karaktären kommer att hitta det kosmetiska föremålet som är låst i regionen där sitt konto är registrerat.

Nyheten bekräftades nyligen på Blizzards officiella kundtjänst Twitter-konto:

Medan bloggen inte specificerar, förväntar jag mig att den beter sig som andra köp / låser upp i Hearthstone som inte är regionomfattande ^ KAL

– BlizzardCS (@BlizzardCS) 10 oktober 2017

För att låsa upp Nemsy måste du delta i en officiell Fireside-samling under kampanjperioden. Förutsatt att minst tre spelare deltog i community-evenemanget kan den registrerade värden sedan besöka den officiella Fireside Gathering-webbplatsen för att låsa upp Nemsy för alla deltagare.

Problemet kommer från de med konton som är registrerade i ett land som skiljer sig från det de för närvarande bor. Om ditt konto är registrerat i Nordamerika, men till exempel sedan du har flyttat till Storbritannien, kommer du inte att kunna vinna Nemsy genom att delta i en UK Fireside Gathering.


Detta verkar vara en riktningsförändring för Blizzard, med tanke på att tidigare kosmetiska föremål – såsom den prästiga hjälten Tyrande Whisperwind – finns tillgängliga i alla regioner när de har låsts upp.

Förhoppningsvis kommer Blizzard att ändra sin policy fram till dess att evenemanget kommer live, så att spelare som har förändrat omständigheterna inte missar att låsa upp detta unika föremål. Vi kommer att uppdatera den här nyheten om så visar sig vara fallet.

Relaterade Artiklar

Back to top button