Hearthstones nya expansion är Ashes of Outland – Demon Hunter introducerades

Phoenix of Year har lett till Ashes of Outland, vilket ger oss en helt ny klass att spela med – Demon Hunter. Här är allt du behöver veta.

Ashes of Outland äger rum i Illidan Stormrages vanliga tillhåll, Outland. Om du kommer ihåg World of Warcraft 2007 kommer du att känna till The Burning Crusade. Gör dig redo att hoppa tillbaka till den världen. Illidan har till och med sin egen helt nya klass – Demon Hunter.

Hearthstones nya expansion är Ashes of Outland – Demon Hunter introducerades

Ashes of Outlands primära drag är naturligtvis Demon Hunter-klassen. Det här är första gången sedan Hearthstones start vi ser en ny klass, och det är ett ganska spännande förslag. Enligt designern Alec Dawson, “kändes tiden riktigt rätt” att lägga till i Demon Hunter. De hade pratat om det ett tag, och eftersom Illidan betyder så mycket för så många WoW-fans var han ett självklart val (för att inte tala om Illidan Stormrage-kortet är ett slags skräp).

Vi har all information du behöver om den nya klassen på vår Demon Hunter-sida, så ge det en titt på ett mer djupgående utseende.

När släpps Ashes of Outland?

Den nya Hearthstone-expansionen, Ashes of Outland, kommer att släppas den 7 april 2020. Vanligtvis är den specifika tidpunkten för utgåvan 18:00 GMT (14:00 EST, 11:00 PST), men vi kommer att hålla dig uppdaterad om detta ändras.

Förbättringar för rankat läge

Sättet Hearthstones rankade läge är inställt på kommer att förändras under Phoenix året. Vi har en hel sida som förklarar ändringarna i Hearthstone Rankad om du är intresserad.

Nya ‘Prime’ Minions presenteras

Vi försöker undvika uppenbara Transformers-referenser för den här biten. I grund och botten kommer nya legendariska hantlangare för varje klass, och när de dör förvandlas de till kraftfulla “Prime” -versioner av sig själva. Kargath Bladefist är till exempel en 4 mana 4/4 med Rush. Inte hemskt, men inget speciellt. Men när han dör? Du blandar en kopia av Kargath Prime i ditt däck, en 8 mana 10/10 med Rush som ger dig 10 rustningar om du attackerar och dödar en hantlangare med den.

De blir ganska nötiga, och vi är glada att se hur olika klasser med duplicering av Deathrattles, kloning och uppståndelseeffekter kan dra nytta av dessa massiva uppgraderade former.

Fängslade demoner

Vi har sett minions gå vilande tidigare. Tja, med Ashes of Outland ger fängslade demoner denna effekt. Dessa killar kan inte göra någonting eller interageras med i två varv innan de bryter ut ur sina fängelser och släpper loss en kraftfull effekt på brädet.

Mage-klassen får till exempel Imprisoned Observer. Den här saken är en 3 mana 4/5, som i sig är ganska kryddig. Den stora affären kommer när denna grova, tentakulära monstrosity vaknar. Det hanterar 2 skador på alla fiendens hantlangare. Naturligtvis kan din motståndare förbereda sig för detta, men det är också möjligt att stoppa tokenbaserade däck från att utveckla någon form av bräda alls med den här killen. De vill uppenbarligen inte spela minions i ett bräde med viss död.

Det verkar som om dessa demoner oftast kommer att ha en ganska solid effektnivå. Fängslad Satyr är en annan, och lutar sig in i Druid-klassens ramp och mana-rabattförmåga, vilket minskar en vänlig minions kostnad med en jättestor 5. Denna minion kostar bara 3 mana i sig, så du kan få en enorm mängd värde när effekten går äntligen av.

Relaterade Artiklar

Back to top button