Hearthstones november-kort avslöjades

Början på en ny säsong av tävlingsspel i Hearthstone tar alltid med sig ett nytt kort för att låsa upp, och november är tema kring allas favoritfiskare i spelet, Nat Pagle.

Kortet tillbaka heter Gone Fishin ‘och konstverket har just släppts av Blizzard i ett nyhetsinlägg på den officiella Hearthstone-webbplatsen. Så här ser det ut:


För att låsa upp Gone Fishin ‘behöver du bara spela spelet och slå Rank 20 under novembermånaden. Tänk på att även om bonusstjärnorna som tilldelas dig i slutet av oktober driver dig in i den här kvalificeringszonen, måste du fortfarande logga in minst en gång denna månad för att låsa upp objektet.

Kortbackar dyker upp i belöningskistan som delas ut i slutet av varje månad i fråga. När du öppnar bröstet i början av december hittar du Gone Fishin ‘där, tillsammans med den vanliga samlingen av bonuskort, mynt och hantverksdamm.

Observera att du kan tjäna ditt bröst genom att spela på antingen Wild eller Standard stegar. Om du spelar på båda ändå får du bara en belöningskista. Innehållet kommer att bestämmas av din bästa ranking i båda format.

Relaterade Artiklar

Back to top button