Hearthstones HCT-världsmästerskap 2018 hålls i Taipei

HCT World Championship 2018 kommer att äga rum i Taipei mellan den 25 april och den 28: e 2019.

Sexton av de bästa Hearthstone-spelarna kommer att slåss om en chans till den enorma $ 1 miljon prispotten. Blizzard kommer att tillkännage hela listan, tillsammans med ytterligare detaljer under de kommande månaderna.

Nyheten tillkännagavs vid den senaste Hearthstone All-Star Invitational, där HCT Fall 2018-finalist Wu “bloodtrail” Zong-Change övervann HCT World Championship 2017-vinnaren Chen “tom60229” Wei Lin för att ta hem $ 20.000 i prispengar.

När det gäller Hearthstone-esportscenen i allmänhet kommer årets HCT-världsmästerskap att vara det sista i sitt slag. Blizzard håller på att förnya sin installation med ett nytt tre-nivåskonkurrenssystem som består av kval, globala live-turneringar och ett exklusivt toppnivå där mer än 4 miljoner dollar i prispengar kommer att vara på spel.

Den högsta nivån av spel kommer att innehålla en säsongsbetonad rundtur online tävling uppdelad i regionala divisioner, med endast de allra bästa Hearthstone spelarna i världen. Det ska börja så snart HCT-världsmästerskapet 2019 avslutas och det kommer att avslutas med en smäll i slutet av året.

Relaterade Artiklar

Back to top button