Hearthstones HCT Asia-Pacific Winter Playoffs-resultat bekräftades

Ytterligare fyra spelare har kvalificerat sig för Hearthstones HCT vinterfinal efter helgens slutspelet för Asien och Stillahavsområdet.

Spelare Roger och Definition var de direkta vinnarna av grupp A respektive B, medan Tansoku och Tyler också kvalificerade sig genom att lyckas i andraplatsens avgörande matcher inom dessa grupper.

Roger njöt av den starkaste möjliga start i sin grupp A-inledande match mot Tansoku med en rungande 3-0 seger. Hans återstående kvalmatch mot Jinsoo var dock en tuffare affär och gick till 3-2.

Tansoku studsade tillbaka i fin form för att ta kvarvarande grupp A-kvalificeringsplats från Jinsoo i en 3-0 avgörande match-up.


Både Definition och Tyler startade starkt i grupp B med 3-1 segrar över sina motståndare, men Definition kunde övervinna Tyler i Winners Match med tre matcher mot två. Tyler säkerställde ändå sin plats i finalen med ytterligare 3-1 seger över Aojiru i den avgörande matchen.

När det gäller den sista etappen av HCT Winter Championship är allt vi vet hittills att det kommer att hållas på Blizzards skräddarsydda Esports Arena i Los Angeles. Datum har dock ännu inte bekräftats, även om vi kör ett inlägg på hemsidan så snart vi vet mer.

Relaterade Artiklar

Back to top button