Hearthstones HCT Americas Winter Playoffs-resultat bekräftades

Hearthstones HCT Americas Winter Playoffs ägde rum under helgen precis borta och de fyra finalisterna i mästerskapet har nu bekräftats för denna region.

Ike, bobbyex, adelsman och bloodyface kommer nu att fortsätta till den sista etappen av turneringen, som kommer att hållas på Blizzard Arena, Los Angeles på ett datum som ännu inte har bekräftats.

De får sällskap av kvalificerade spelare från andra regioner runt om i världen, med totalt 16 av världens bästa Hearthstone-spelare som kämpar om årets titel.

I grupp A slog Ike bobbyex 3-1 i inledningsomgången, innan han tog Nalguidan 3-0 i nästa etapp för att säkra sin plats i finalen.

Bobbyex kunde övervinna den svåra starten genom att göra det bästa av elimineringskonsolen. En smal 3-2-seger över UchihaSaske ledde till en 3-1-seger över Nalguidan och en plats vid vinterfinalen.

Över i grupp B vann adelsmannen sin inledande match mot Starfruit 3-2 innan han säkrade sin plats i finalen med 3-1 igen mot bloodyface.

Bloodyface kompenserade för förlusten i avgörandematchen mot killinallday dock med en dunkande 3-0 seger som säkerställde hans plats i LA-finalen.

Vi väntar fortfarande på att alla detaljer om vintermästerskapsfinalen ska bekräftas, men så snart vi har dem lägger vi till ett inlägg på hemsidan.

Relaterade Artiklar

Back to top button